Luca di Montezemolo, Charles Leclerc'in takım emri konusundaki yorumlarından memnun olmadığını soyledi. Charles Leclerc, Sebastian Vettel'in stratejiyle birlikte onune gectiği Singapur'da Ferrari'nin stratejisinden memnun değildi ve Sochi'de takım arkadaşının yarış oncesi yapılan anlaşmaları gormezden geldiğini iddia etti. Eski Ferrari başkanı Luca di Montezemolo, bu iki anın kendisine Rubens Barrichello'yu son virajda Michael Schumacher'e yer vermeye ikna ettikleri 2002 Avusturya Grand Prix'sini hatırlattığını soyledi. Montezemolo, “Eğer ofisime bu tur şikayetlerle gelirseniz, sadece birkac kelime duymakla kalmazsınız." "Schumacher'ın gecmesine izin vermesini istediğimizde, Barrichello'yla nasıl tartıştığımızı ve durumdan ne kadar mutsuz olduğunu hÂl hatırlıyorum." "Bir karar verdiğimi ve bunu yapması gerektiğini soyledim, hepsi bu kadar." "Bugun pek cok kişi Formula 1 dunyasının ozelliklerini bilmeden Formula 1 hakkında yazıp ciziyor." "Sık sık farklı suruculeri karşılaştırmam isteniyor; orneğin, Lauda'yı Schumacher'i ve diğerlerini Fakat onlar farklı nesillere aitler." "Soyleyebileceğim tek şey, Charles Leclerc'in en iyi suruculerden birisi olduğu." dedi. Ferrari'nin şampiyon olmak icin ne yapması gerektiği sorusuna ise Montezemolo, gulerek "Belki de tek cozum beni tekrar başkanlığa getirmektir." yanıtını verdi. İnternet Haber