Maverick Vinales, sıralama turlarında Fabio Quartararo'nun gerisinde ikinci olmasının ardından Tayland'daki yarış icin umutlu konuştu. Yamaha, sıralama turlarında Fabio Quartararo ile birlikte pole pozisyonunu almayı başarırken, Maverick Vinales ikinci olmayı başardı ve şampiyonluğun en buyuk adayı Marc Marquez ucuncu sırada yer aldı. Marquez bu hafta sonu Andrea Dovizioso'dan iki puan daha fazla alması halinde şampiyon olacak. Vinales'e gore bu duşunce, Marquez'in geride kalmasına yol acabilir. Vinales, "Cok mutluyum. Gucluydum, motosiklet kuru zeminde cok iyiydi ve iyi bir ritim yakaladık. Umarım Marc'ı yarışta takip etmeyi başarabiliriz." "Şimdi onun 0.1 saniye onundeyiz ancak şampiyonluk icin farklı tarzda yarışması gerekiyor. Bizse galibiyet icin zorlayacağız." "Kağıt ustunde cok yakınız ve eğer durum buysa elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Haftalardır ilk cizgiyi kazanıyorum, cok tutarlıyız ve podyum icin savaşacağız." dedi. Vinales pole pozisyonunu da kacırdığını duşunuyor. "Bugun pole olabilirdi cunku dorduncu sektorde birkac hata yaptım ve birkac ondalık kaybettim. Yarın sabah bu konu uzerinde calışmamız gerekiyor." "Misano tarzı bir yarış olacağını duşunuyorum. Marquez, Quartararo ve ben diğerlerinin otesindeyiz. Yarışta uzaklaşarak, ritim yakalayarak kazanmaya calışacağız." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Vinales: "Marquez'i mağlup edebiliriz"