Başkan Calışkan, Atletizm Dunya Gencler Şampiyonasında 1.500 metrede Dunya Şampiyonu olan Kutahyalı Milli Sporcu Oğuz Turker, Portekiz Kulupler arası Kros Şampiyonasında takım halinde Avrupa Şampiyonu olan Milli Sporcu İbrahim Subaşı, 1.500 metre atletizm Balkan Şampiyonu Hacer Yılmaz ve Atletizm Milli Takım Antrenoru İdris Gulec ile Genclik ve Spor İlce Muduru Yılmaz Ucar’ı makamında kabul etti. Başarılarından dolayı Kutahyalı genc milli atletleri ve Atletizm Milli Takım Antrenorunu tebrik eden Calışkan, sporcuların elde ettiği başarıların son derece onemli olduğunu ifade etti. Calışkan, ”Milli forma altında elde ettiğiniz başarılarla hem ulkenin, hem Kutahya’nın, hem de ilcemizin goğsunu kabarttınız. İlcemizin ve bizlerin gurur abidesi olan sporcu kardeşlerimizi ve onları yetiştiren antrenor kardeşimiz ile ailelerini tebrik ediyorum. Başta Hisarcık’lı Oğuz Turker hemşerimiz olmak uzere sizlerden daha buyuk başarılar beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Hisarcık Belediyesi olarak her zaman yanınızda ve destekciniz olduğumuzu unutmayın" şeklinde konuştu. Calışkan, daha sonra genc milli atletler ile Atletizm Milli Takım Antrenoru'ne plaket takdim ederek gram altınla odullendirdi. İHA __________________