nan ve Erdoğan Demiroren ile cok guzel anıları olduğunu belirten Bulent Ciritci, "Ben ziraat ile uğraştığım icin Erdoğan abi hep bana ağaclarla, etraftaki cimlerle ilgili neler yapması gerektiğini sorardı. Orada hep beraber fikir alışverişinde bulunurduk. Guzel anılardı. Allah rahmet eylesin. Bu organizasyon kesinlikle devam edecek, devam etmesi de gerekiyor. Beraber cok guzel anılarımız oldu. Erdoğan Bey, bizi golf izlerken seyrederdi. İyi sonuclar aldığımızda tebrik ederdi. Dediğim gibi cok guzel anılardı" ifadelerini kullandı. ALİ NURİ TURKER: BURADA GOLF OYNAMAK BİZİM İCİN ONUR Ali Nuri Turker de Erdoğan Demiroren'i her zaman şukranla anacaklarını vurguladı. Turker, "Maddi manevi cok emek sarf ettiği bir yerde, sahada onun anısına golf oynuyoruz. Bu bizim icin hem onur, hem de onu guzel anabilmek adına bir vesile oldu. Bizimle beraberdi, cok sevdiğim bir arkadaşımın babası. Cok eski bir aile dostumuz, bir buyuğumuzdu. Her zaman kendisini şukranla anıyoruz, anmaya devam edeceğiz. Boyle bir sahayı bize hediye ettiği icin teşekkur ediyorum" dedi. Turnuvadaki oyunda Yıldırım Demiroren ile ortak olduklarını soyleyen Turker, "Turnuva icerisinde kendi icerimizde oyun oynuyoruz. Yıldırım Başkan da bu oyunda benim ortağım, şu anda da gayet iyi gidiyoruz. İnşallah boyle de bitiririz" şeklinde konuştu. TUĞRUL TİMUR: ERDOĞAN AMCA HER ZAMAN DAHA İYİ ŞEYLER YAPMAYA CALIŞIRDI Erdoğan Demiroren'in cok mutevazı bir insan olduğunu vurgulayan Tuğrul Timur da, "Erdoğan amca pozitif duşunen, geleceği goren, cok mutevazı bir insandı. Biz ne zaman sahaya cıksak, herkesin fikrini sorar, herkesten bir şeyler almaya calışarak daha iyi şeyler yapmaya hep uğraşırdı. Her zaman sahaya cıktığımızda hatırlıyoruz dun gibi. Sanki hic ayrılmadı, hep aramızda gibi hissediyoruz. İnşallah bu turnuvalarla onun adını hep yaşatacağız" dedi. Yıldırım Demiroren ile turnuvada rakip olduklarını soyleyen Tuğrul Timur, "Başkanla bugun maalesef rakibiz. 18 delik var, neler olacağı belli olmaz. İnşallah kazanırız" diyerek sozlerini bitirdi. Serhan TURK-Sezer AFŞAR/İSTANBUL, (DHA) __________________