Elif Ağca Oner, yaptığı acıklamada, iyi kadroya sahip olduklarını ve bu sezon mucadele ettikleri butun kulvarlarda şampiyonluğun en buyuk adaylarından biri olduklarını dile getirdi. DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi yer aldıkları B Grubu'nda Azerbaycan'ın Azeryol Baku, Fransa'nın Nantes ve Romanya'nın Stiinta Bacau takımlarının bulunduğunu hatırlatan Oner, şunları soyledi: "Grubumuz biraz kolay gorunebilir ama cok sıkı bir grup. Bizim takımımız da bu lige gore kuruldu. Bazı sakatlıklarımız vardı, onlar iyileşti. İyi bir sezon gecirmek istiyoruz. Bu ligde iki sezon mucadele edemedik. CEV Kupası'nı kazanarak, cok buyuk bir başarıya imza attık. Fenerbahce ve bizim icin unutulmaz bir andı. İnşallah ona benzer bir başarıyı Şampiyonlar Ligi'nde de yaşarız. Takımımız kesinlikle şampiyonluğu kazanabilecek gucte. Cok iyi transferler yapıldı. Zaten kazanmaya alışkın bir takımız. İyi bir uyum var. Fenerbahce gibi buyuk bir camiaya yakışacak bu kupayı kazanacağımıza inanıyorum." - "Turkiye Ligi'nde cok iddialıyız" Elif Ağca Oner, Bayanlar Voleybol 1. Lig'de şampiyonluk icin cok iddialı olduklarını anlattı. Gecen sezon şampiyonluğu finalde kaybettiklerini anımsatan tecrubeli oyuncu, "Gecen sezon kupayı sakatlıklar yuzunden kaybettiğimizi duşunuyorum. Bu sene takımımızda oyuncu sayısı daha fazla. 15 oyuncuyuz ve 14'umuz her pozisyonda ve her şartta oynayabilecek durumda. O yuzden bizim icin de keyifli bir sezon olacak. Diğer takımlar da takviyeler yaptılar. Ozellikle yabancı oyuncuların kalitesi biraz daha arttı. Biz de lige cok onem veriyoruz. Zaten cok ust duzey ve cekişmeli bir lig. Tabii ki cok iddialıyız. Fenerbahcenin iddialı olmadığı bir kupa yok zaten. Lige iyi başladık ve şu an her şey iyi gidiyor. Bu sezon kupayı biz alacağız" diye konuştu. Sarı-lacivertli oyuncu, antrenor Marcello Abbondanza yonetiminde ikinci sezonlarını gecireceklerini vurgulayarak, "Marcello cok iyi bir antrenor. Elimizden geldiğince antrenorumuzun istediklerini yapmaya calışıyoruz. Bu sezon ozellikle pasor pozisyonunda sıkıntı yaşamayacağımızı duşunuyorum. En iyi şekilde gorevimizi yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı. ajanspor __________________