Arkadaşlar Ben 1-2 Gun İcinde Hamster Alıcam. Borulu Kafesde Buldum Alıcam. Onceden Hamster Besleyenlerin Duşuncelerini Alabilirmiyim.Şimdiden Teşekkur Ederim.Hamster Hakkında Bu Bilgileri Araştırıp Oğrendim.
Hamster her yonuyle uygun bir pet hayvandır, bakımı beslenmesi ve barınması cok fazla ozen gosterilmesi gerekmeyen konulardır. Hamster kendisi ucuz olduğu gibi barınması icin de alacağınız kafes ve birkac kucuk aksesuar da pahalı değildir. Hamster ozellikle kucuk cocuklar icin cok uygun bir pet hayvanıdır. Arka ayaklarının uzerinde kalkmaları, on ayaklarını el gibi kullanıp yiyeceğini tutarak yemeleri, ilginc akrobatik hareketleriyle sahiplerine eğlenceli vakitler gecirtirler. Bircok evcil hayvanın aksine cocukların ellerine alıp oynamasına, sıkıştırmasına tahammul ederler.
Hamster hastalıklara cok dayanıklı bir hayvandır. Ozel bir bakıma da (tuylerin taranması, yıkanması vb.) ihtiyacları yoktur. Diğer pet hayvanlarıyla her gun ilgilenmek B
Tum bu ozelliklerinden dolayı hamster tum hayvanseverler icin uygun bir pet hayvandır.
Şimdiden Teşekkur Ederim.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Evcil Hayvanlar
- Hamster Besleyenler Buraya Lutfen!!!