Nedim Ozbey: Galibiyetle bitirmek istiyoruz
Voleybol0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Nedim Ozbey: Galibiyetle bitirmek istiyoruz
-
06-10-2019, 10:35:36Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından duzenlenen 2019 Avrupa Altın Ligi 4. macında Slovakya ile karşılaşacak A Milli Erkek Voleybol Takımı, hazırlıklara başladı. Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından duzenlenen 2019 Avrupa Altın Ligi 4. macında Slovakya ile karşılaşacak A Milli Erkek Voleybol Takımı, hazırlıklara başladı. A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenoru Nedim Ozbey, cumartesi gunu saat 14.00’te Malatya Merkez Spor Salonu’nda oynanacak mac icin aynı salonda yaptıkları antrenman oncesi gazetecilere acıklamalarda bulundu. Gruplarında ilk 3 macı kazandıklarını anımsatan Ozbey, kente yine kazanmak icin geldiklerini belirtti. Rakiplerinin uzun, cok fizikli ve gelecek vadeden bir takım olduğunu vurgulayan Ozbey, "Onları burada ağırlamaktan cok gurur duyacağız. Ama Malatya’ya da cok guzel bir gun bırakmak istiyoruz. Daha once de buraya gelmiştim, Turkiye kupasında muthiş bir seyirci ve destek altında voleybol oynamıştık. Ama milli takım organizasyonunun cok daha farklı olacağını duşunuyorum. Voleybolu cok seviyorlar. İnsanlar sıcak, muthiş bir şey, burada olmaktan dolayı cok mutluyuz. Buradaki seyircimizin de bize vereceği katkıyı duşunursek, Malatya’ya guzel bir gun yaşatmak istiyoruz. Malatya’da ilk milli voleybol macı oynanıyor. Onun icin de galibiyetle bitirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. Milli macların Anadolu’nun ceşitli yerlerinde oynandığını ve farklı şehirlerde buyuk bir sevgiyle karşılaştıklarını dile getiren Ozbey, bu sayede dışarıdan gelen takımlara ulkenin kulturunu, misafirperverliğini gosterdiklerini soyledi. "Erkek voleybolunda tırmanış surecektir" CEV organizasyonunun ardından onlerinde Avrupa Şampiyonası’nın olduğunu hatırlatan Nedim Ozbey, şoyle konuştu: "Gecen yılki kadromuzdan 9 kişi daha yeni adam cağırdık. Onlarla da başarılı olduk. Gecen sene de başarılı olduk. O cocukların sayısını coğaltmamız gerekiyor. Bu genclere cok şans vermemiz gerekiyor. Onlar da şans buldukca değerlendiriyorlar. Tabii başlarına bir iki ağabey olarak koymak zorundayız. Kadınlar zaten belirli bir pozisyondalar, erkek voleybolundaki tırmanış surecektir." Arslan Ekşi: "Rehavete kapılmamalıyız" A Milli Erkek Voleybol Takımı Kaptanı Arslan Ekşi ise organizasyona muthiş bir başlangıc yaptıklarını ve oynadıkları tum macları kazandıklarını soyledi. Slovakya’yı da yenmek istediklerini vurgulayan Arslan, "İlk 3 macımızı kazandık. Rakiplerimize gucumuzu gosterdik. Bunu devam ettirmemiz lazım. Rehavete kapılmamalıyız. Ev sahibi olduğumuz icin daha avantajlı olacağız. O yuzden hem Malatya hem de Trabzon’da oynayacağımız maclar bizim icin cok onemli. 5’te 5 yapıp son maca bırakmadan işi bitirmek istiyoruz." şeklinde konuştu. Gazeteler __________________