79 Level Rogue [136k NP] - 73 Level Mage Satılır -> GB Veya Char Karşılığı %100 Guven
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- 79 Level Rogue [136k NP] - 73 Level Mage Satılır -> GB Veya Char Karşılığı %100 Guven
-
06-10-2019, 10:19:4979 Level Rogue [136k NP] GB Veya Char Karşılığı Veriyorum Size charı verirken telefonla iletişim halinde bilgileri vereceğim isterseniz pcden de atarım. Face hesabımı ekleyebilirsiniz.-> [email protected] İsterseniz Rogue icin 8GB,Mage icin 5GB karşılık parayı Turkiye iş bankası hesabıma atabilirsiniz. Banka hesabı kendi uzerime olduğu icin kolaylıkla bana ulaşabilirsiniz şikayette bulunursanız. Yani %100 guven benim icin esastır. Arkadaşlar Rogue oyun ici 8 GB veya +75 Warrior veya Priest ile takas olabilir. CHARIN TUM BİLGİLERİ DURUYOR ! Server = Carnac East Clas = Rogue - Archer Irk = Karus Level = 80den duşme %77.68 NP = 136.426 80 Skili Acıktır. Resimler: -------- Arkadaşlar Rogue oyun ici 8 GB veya +75 Warrior veya Priest ile takas olabilir. İletişim : [email protected] [Facebook & MSN ] Telefon numaramı ozelden verebilirim. Face adresi mail adresimdir. -------------------------------------------------------------------------------- MAGE İTEMLERİYLE BERABER 5GB veya +70 Warrior veya Priest ile takas olabilir. Arkadaşlar Mage oyun ici 5 GB veya +70 Warrior veya Priest ile takas olabilir. Charın Ozelliklerini resimlerden bakabilirsiniz arkadaşlar. CHARIN TUM BİLGİLERİ DURUYOR ! Arkadaşlar Mage oyun ici 5 GB veya +70 Warrior veya Priest ile takas olabilir. İletişim : [email protected] [Facebook & MSN ] Telefon numaramı ozelden verebilirim. Face adresi mail adresimdir. __________________