S>80 lwl warİor antalya İCİ İtemlİ !!!!
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- S>80 lwl warİor antalya İCİ İtemlİ !!!!
-
06-10-2019, 10:12:11Evet arkadaŞlar karus warior 80 lwl %0,40 Carimi İtemlİ Şekİlde satiyorum.İŞte Ozellİklerİ ; +7 undef wİrİnom +6 krowaz shell kafalik +6 krowaz shell pauldron +6 krowaz shell bot +8 (+5 rebirt) krowaz shell kolluk malesef gOgUslUĞUmU +8 e basarken yaktim +0 İron neck +0 İron belt +0 warior earning +0 old platİnum earning +0 dual old roc gOrev kalkani + 3 Şekİlde UstUnde, klana 28k (28,000) baĞiŞli np sİ var.ayni zamanda national change (irk deĞİŞtİrme) Uzerİnde hazir İstenİrse basilabİlİr.daha İCİnde ufak tefek Şeyler var gİga one handed uniqe +5 felan ama Onemlİ deĞİl yurt diŞina gİdeceĞİm İCİn Carimi satiyorum.takas,sadece Cari yada İtemlerİ satmiyorum bu konuda herhangİ bİr teklİflede İlgİlenmİyorum.lUtfen bu konularla İlgİlİ rahatsiz etmeyİn kalp kirarim.fİyatina gelİnce arkadaŞlar fİyata 500 tl dİyorum ama bİraz dUŞme payi var.abartmadan pazarlik yapabİlİrİz.maİl adresİmden maİl yoluyla ve telefonumdan ulaŞilabİlİr.antalya İCİ yUzyUze satilir.Şİmdİden alan arkadaŞa hayirli olsun teŞekkUr ederİm... __________________