Psp mi 80+ itemli char ile takas etmek istiyorum. SONY PSP™ BLACK 16 GB VE AKSESUARlar 1 Adet Orijinal 16 GB Memory Stick Pro Duo Hafıza Kartı 1 Adet Orijinal Sony PSP Adaptor 1 Adet PSP Şeffaf Ekran Koruyucu (Sıfır) 1 Adet Orijinal PSP USB bağlantı kablosu 1 Adet Kulaklık Cihaz kopya oyunları calıştırmak icin son versiyon atılmıştır (5.50 GEN D Full), istediğiniz oyunu hafıza kartına yukleyip oynayabilirsiniz.2011 oyunlarını bile rahatlıkla oynatır. Kalıcı versiyondur ve asla silinmez. Cihazın ozelliklerini bilen bilir. Resim, Video,Oyun, Kablosuz İnternet (Wi-fi), Internet Radyosu. Cihazda tutukluk yapan calışmayan tuş kesinlikle yoktur. Olu piksel, sıkışmış piksel ya da gizli bir sorunu kesinlikle yoktur. Cihaz ekranında en ufak kılcal cizik dahi yoktur. Cihaz cok temiz kullanılmıştır ve hicbir sorunu yoktur. Bende Gittigidiyordan almıştım.Cok zevkli mukkemel fonksiyonlu bir alet ancakdoğum gunu hediyesi olarak PS3 geldiği icin KO'dan 80+ itemli bir char ile takas etmeyi duşunuyorum ilgilenenler varsa.(Kronos,Ionia,Carnac,Xigenon tercihimdir.) hotmail: kaayaaa @ hotmail.com mail atsın yada ozelden msj atsın __________________