Halkbank, Turk voleybolunun en değerli markalarından biri. Değeri, kazandığı kupalar kadar voleybola yaptığı katkılardan da geliyor. Bu katkıların en kıymetlilerinden biri de altyapıdan cıkardığı oyuncular. Şampiyonlar Ligi gibi en yuksek seviyede yarışan Halkbank kadrosunda altyapıdan yetiştirdiği altı oyuncu forma giyiyor. Bu oyunculardan Abdullah Cam, Furkan Aydın, Rıfat Kantarcıoğlu, Yiğit Yıldız ve Efe Bayram aynı zamanda Milli Takımlarda forma giyiyor. Yine bir altyapı urunu olan Faik Samed Guneş adı gecenlerden birkac yaş daha buyuk ve deneyimli. Takıma aidiyet duygusu gelişmiş, yetenekli beş oyuncu ile Ankara Kalesinde buluşup 20 Kasım saat 17:00’de başlayacak Şampiyonlar Ligi A Grubu Knack Roeselare macını konuştuk. Bu seviyede bir macta oynayacak olmaları gencleri heyecanlandırıyor. Goruşleri şoyle: Abdullah Cam Halkbank Spor Kulubunde ust uste beşinci sezonda Şampiyonlar Liginde forma giyeceğim. Halkbank her zaman hedefleri olan ve zirveye oynayan bir takım. Bu takımda genc olarak bulunmaktan, katkı sağlamaktan gurur duyuyorum. Grubumuzda tanıdık takımlar var. Daha once de Zenit Kazan ve Knack Roesalare ile grup macları oynamıştık. Bu sezon genc, dinamik bir kadro yapımız var. Gruptan cıkma ve sonrasını gorme konusunda inanclıyız. 20 Kasım’da seyircimiz onunde cıkacağımız ilk macı uc puanla tamamlayıp camiamıza armağan etmek istiyoruz. Burada seyirci desteğine cok ihtiyacımız olacak. Taraftarımızı Başkent Voleybol Salonu’na davet ediyoruz. Furkan Aydın Her sene olduğu gibi hedeflerimizi buyuterek yola cıkıyoruz. Birbiriyle uyumlu, iyi bir kadro olduğumuzu duşunuyorum. Knack Roeselare macına sıkı calışıyoruz; ilk macı ev sahibi avantajımızı iyi kullanıp bu sene develer arenasına galibiyet alarak başlamak istiyoruz. Biz gencler tum gucumuzle katkı yapacağımıza inanıyoruz. Ankara halkını voleybol şolenine davet ediyoruz. Rıfat Kantarcıoğlu Oncelikle bu kadroda bulunduğum icin cok mutluyum. Halkbank buyuk bir aile. Şampiyonlar Liginde forma giymek benim icin buyuk bir tecrube olacak. Şampiyonlar Ligi sezonu ilk sınav Knack Roeslare macı ile başlıyor. Takım arkadaşlarım ve teknik heyete son derece guveniyorum. Gerek yurt icinde gerek yurt dışında her zaman olduğu gibi başarı elde edeceğimize inanıyorum. Yiğit Yıldız İlk profesyonel senemde Şampiyonlar Liginde oynayacağım icin cok mutluyum. Bu takımın bir parcası olmak beni cok heyecanlandırıyor. Hedefimiz cok buyuk ve takım olarak bu hedef icin hazırız. İlk macımız kolay olmayacak, biliyoruz. Biz takım olarak kenetlendik, calışmalarımızın karşılığını almayı umut ediyoruz. Efe Bayram Halkbank Spor kulubunun bulunmaktan, bu takımın bir parcası olmaktan cok mutluyum. Bu sene altyapıdan A takıma cıkmanın, Şampiyonlar Liginde mucadele edecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Takımca Knack Roeselare musabakasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Taraftarımız sandıktaki bayraklarını cıkarsın. Cunku onlara buyuk bir sevinc yaşatacağız. Sporanki
- ReadBull.net
- Spor
- Voleybol
- Halkbank'ın Gencleri İnanclı