Halkbank Erkek Voleybol Takımı’nın yeni transferi Arslan Ekşi, başkent ekibinin kadrosundaki voleybolcularla milli takımda forma giydiği icin uyum surecinin kısa surduğunu bildirdi. Halkbank Erkek Voleybol Takımı’nın yeni transferi Arslan Ekşi, başkent ekibinin kadrosundaki voleybolcularla milli takımda forma giydiği icin uyum surecinin kısa surduğunu bildirdi. Arslan Ekşi, yaptığı acıklamada "Takıma alışmam kısa surdu, cunku takım arkadaşlarımın coğu ile zaten Turkiye ligi ve milli takımdan tanışıyoruz. Ay-yıldızlı forma altında birlikte mucadele verdik, birbirimizi biliyoruz. Katıldığımda ekibin ruhu ve kimyası cok uyumluydu. Bu nedenle de alışmam kısa surdu." ifadelerini kullandı. Milli pasor, İtalya Milli Takımı’nın pasoru Michele Baranowicz’in de başkent ekibinde gorev almasına ilişkin şunları kaydetti: "Halkbank’ın ortaya koyduğu hedeflere ulaşması, başarılı olması icin seviyeli, guzel bir rekabet icinde olacağız. Benim inancıma gore başarının yollarından biri de ust duzey rekabettir. O nedenle sonuna kadar calışıp, takımımız icin elimizden ne geliyorsa yapmaya calışacağız. Bunun sonunda da sezonun son duduğu caldığında, inşallah şampiyonluğu kucaklayarak mutlu sona ulaşacağız." Rusya’nın Novosibirsk takımında yurt dışı tecrubesi yaşayan Arslan Ekşi, voleybolcu arkadaşlarına da bu deneyimi onerdi. Rusya’da oynadığı icin mutlu olduğunu ifade eden Arslan, "Dunyanın en zor ligi olarak adlandırılan bu ligde cok iyi bir performans sergilediğimi duşunuyorum. Benim icin cok iyi bir tecrubeydi. İyi kotu unutamayacağım anılar biriktirdim. Ulkemizdeki değerli voleybolcuların imkan bulduklarında bu tecrubeyi edinmelerini tavsiye ederim." şeklinde goruşlerini aktardı. "Şampiyon ruhlu bir takıma dahil olduğumun farkındayım." ifadesini kullanan Arslan Ekşi, "Hedeflerin her zaman yuksek tutulduğu, genellikle de bu hedeflere ulaşıldığı bir takım Halkbank. Benim hedeflerimle ortuşen bir durum olduğu icin Halkbank’ı tercih ettim." değerlendirmesinde bulundu. AA __________________