''Voleybola başladığım gunden beri Fenerbahce forması giymek istiyordum'' 31 Temmuz Carşamba 2019 14:24:07 Tweetle Print Friendly and PDF Fenerbahce Erkek Voleybol Takımının yeni transferlerinden Hasan Sıkar, transferine ilişkin duygu ve duşuncelerini sarı-lacivertlilerin resmi sitesine paylaştı. Voleybola başladığından beri Fenerbahce forması giymek istediğini ifade eden başarılı orta oyuncu,“Voleybola başladığımdan beri Fenerbahce’de oynamak istiyordum. Bunu ailem, arkadaşlarım, yakın cevrem cok iyi biliyor. Transfer surecinde cok heyecanlıydım cunku cok istiyordum. Takım da beni istedi. Transferden sonra gercekten cok mutlu oldum. Formayı giymek icin cok heyecanlanıyorum. Sezonun başlamasını bekliyorum.”dedi. Arkas Spor formasıyla Efeler Ligi’nin final serisinde Fenerbahce’ye karşı forma giyen Hasan Sıkar, son senelerin en guzel serisinin yaşandığını ifade ederek Fenerbahce taraftarına da mesajlarını iletti: “Son yılların en guzel final serisi oldu. Herkesin ortak duşuncesi de bu yonde. Son yılların en heyecanlı serisiydi. En buyuk nedenleri de Fenerbahce’nin isminin buyukluğu ve rekabet seviyesinin cok yuksek olmasıydı. İlk uc mac 3-2 bitti. Daha da heyecanlı oldu. Televizyondan da yayınlandığı icin herkes takip edebildi. Fenerbahce taraftarı inanılmazdı. O taraftara karşı oynamak bile sizi hırslandırıyor. Arkanızda olduklarında neler yapılır hic duşunemiyorum. Bu sene arkamda olacakları icin daha da heyecanlıyım. En buyuk destek taraftarın yanınızda olması. Bunun icin de tabii ki başarılı olmak gerekiyor. Sezonun acılmasını ve ilk maca cıkmayı heyecanla bekliyorum.” internethaber