Bursa Buyukşehir Belediyespor Kulubu, Voleybol ve Basketbol takımlarının forma sırt sponsorluğu icin Mobiliyum Avm ile anlaştı. Mobilya ihracat devi Mobiliyum AVM, Bursa Buyukşehir Belediyespor Kulubu Voleybol ve Basketbol takımlarına sponsor oldu. Sponsorluk kapsamında marka, Bursa Buyukşehir Belediyespor Kulubu Voleybol ve Basketbol takımlarının oynayacağı lig ve kupa maclarına forma sırt sponsoru olarak yer alacak. Mobiliyum AVM'de yapılan imza toreninde, Mobiliyum AVM yonetim kurulu başkanı Talha Timur Han, Bursa Buyukşehir Belediyespor Kulubu yoneticileri Omer Cihat Bay, Yunus Emre Gelen ve Kulup Muduru Yuksel Arslan hazır bulundu. Sporun destekcisiyiz Torende konuşan Talha Timur Han, spora desteği sorumluluk olarak gorduklerini soyledi. Anlaşmanın her iki taraf icin hayırlı olmasını dileyen Han; Mobiliyum AVM olarak, Avrupa’nın en buyuk kapalı mobilya alışveriş merkeziyiz.Toplamda 215 uye sayımızla muşterilerimizin tum ev ihtiyaclarını ve her zevke uygun alternatifleri sunan bir kooperatifiz. Turkiye’de mobilya ihracatının %60’ ı Mobiliyum uyelerimiz tarafından gercekleştiriliyor. Bircok sosyal sorumluluk projesini desteklemek adına elimizden gelen gayreti gosteriyoruz. Mustafa Kemal Ataturk’un de belirtiği gibi sağlıklı duşunen ve sağlıklı bedenlere sahip olan genclerin yetiştirilmesi adına her yerde sporun gelişmesini istiyoruz. Bursa Buyukşehir Belediyespor Kulubumuzun hem Efeler Ligin’de mucadele eden Voleybol takımına hem de Kadınlar Basketbol Ligin’de mucadele eden basketbol takımına sponsor olduk. Her iki takıma şahsım ve Mobiliyum adına başarılar diliyorum” diye konuştu. Han ayrıca neden forma sırt sponsoru olduklarını da acıklayarak “Bursa’da sporun ve Bursa Buyukşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın arkasında ve yanında durmaktan mutluyuz. Bu yuzden forma sırt sponsoru olduk” ifadelerini kullandı. Buyukşehir Belediyespor Kulubu yonetim kurulu uyesi Omer Cihat Bay ise Kulup olarak bizim amacımız Bursa'daki herkesime spor yaptırmak. Yetiştirdiğimiz sporcularla başarılar kazanmak. Bu hedefimize ortak olan Mobiliyum AVM’ye teşekkur ederiz dedi. internethaber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Mobiliyum AVM’den spora destek