Halkbank Metin Toy transferini acıkladı 06 Ağustos Salı 2019 11:34:55 Print Friendly and PDF Yeni sezona yeni umutlar ve yine yarıştığı her kulvarda başarı arayarak başlayacak Halkbank, kadrosunu da şekillendirdi. Mavi-Beyazlı takım, bu kapsamda pasor caprazı pozisyonunu milli voleybolcu Metin Toy’la guclendirdi. Voleybola 15 yaşında başlayan, 1994 doğumlu genc yıldız, gectiğimiz sezonu İstanbul Buyukşehir Belediyespor’da gecirmişti. 2 02 santimetre boyunda, 103 kilo ağırlığındaki Metin Toy 17 yaşından itibaren de Milli Takım icin ter dokuyor. Takım başarıları *2011-2012 Turkiye Şampiyonluğu. Super Kupa Şampiyonluğu ve Turkiye Kupası Şampiyonluğu *2013-2014 Challenge CUP Şampiyonluğu *Avrupa Ligi Şampiyonluğu 2019 A Milli Takım *2017-2018 sezonu super kupa şampiyonluğu Bireysel başarılar *U 23 milli takım Dunya Şampiyonası En İyi Pasor caprazı. *(2016-2017 sezonu Turkiye Kupası Finali MVP *2017 63. Milliyet Spor Odulleri.(Voleybolun Yukselen Yıldızı Odulu) Bu aileye katıldığım icin mutluyum Halkbank ailesinin bir bireyi olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu dile getiren genc yıldızın bu konudaki goruşleri şoyle: “Oncelikle Halkbank spor kulubu ailesine katıldığım icin cok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Her zaman başarıyı ve şampiyonluğu hedefleyen takımımızla aynı hedef ve doğrultusunda mucadele etme duşuncesi beni heyecanlandırıyor. Turkiye ligini cok iyi bilen oyuncu ve teknik ekibimizle cok iyi işler başaracağımızdan eminim. Bireysel olarak da kendi hedeflerimi takımın başarısı ile aynı noktada buluşturup elimden gelenin fazlasını yaparak sezonu en iyi yerde noktalamak istiyorum. internethaber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Halkbank Metin Toy transferini acıkladı