Efeler Ligi ekiplerinden İnegol Belediyespor, 2019-2020 sezonu icin hazırlıklara başladı. Turuncu Lacivertliler, antrenor Aykut Lale ile anlaştı. 2019-2020 sezonu icin kadro planlamasını yapan Efeler Ligi ekibi İnegol Belediyespor Voleybol Takımı, antrenor Aykut Lale ile anlaştı. Yeni sezonda takımı tecrubeli calıştırıcıya teslim eden İnegol Belediyespor, Aykut Lale ile yapılan anlaşmayı dun resmiyete doktu. Aykut Lale icin Belediyespor Tesislerinde imza toreni duzenlendi. Belediye Başkan Yardımcısı ve İnegol Belediyespor Voleybol Şubesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa ile Voleybol Şube Sorumluları Huseyin Orhan, Oktay Can ile Uğur Şencan’ın da hazır bulunduğu imza toreninde, Aykut Lale kendisini turuncu lacivertli renklere bağlayan sozleşmeyi imzaladı. 185 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ Sporculuğu doneminde 1986-2003 yılları arasında farklı kategorilerde 185 kez milli formayı terleten Aykut Lale, antrenorluk kariyerinde de daha once; Tirebolu Spor Kulubu, Konak Belediyespor, Tokat Belediye Plevne, Adana BYZ Algomed, Manisa Buyukşehir Belediyespor ve son olarak gectiğimiz yıl Palandoken Belediyespor’u calıştırdı. YENİ SEZONA İYİ VE GENC BİR TAKIMLA CIKMAK İSTİYORUZ İmza toreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı ve İnegol Belediyespor Voleybol Şubesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, bugun itibariyle İnegol Belediyespor Voleybol Takımının 2019-2020 Efeler Ligi hazırlıkları ve transfer calışmalarına başladıklarını soyledi. Kocaağa, “Hepinizin bildiği gibi 7 yıldır Efeler Liginde mucadele ediyoruz. Belediyespor olarak gecmiş yıllarda şehrimize bir Balkan Kupası kazandırdık. Yine hedeflerimizin olduğu bir sezona iyi ve genc bir takımla cıkmak istiyoruz. Bu minvalde yaptığımız calışmalar neticesinde Aykut Lale hocamızla anlaştık. Aykut Hocamız daha once Bursa’da oyunculuk yıllarında bulunmuş ancak antrenor olarak ilk kez Bursa’da bulunuyor. İnşallah İnegol Belediyespor’umuzun başarılı olması icin calışacaklar. Herkese hayırlı uğurlu olsun. 2019-2020 sezonunun da başta şehrimize olmak uzere tum takımlara hayırlı olmasını diliyorum” dedi. SAVAŞAN BİR TAKIM OLACAĞIZ İnegol Belediyespor Voleybol Takımının yeni antrenoru Aykut Lale ise “İnegol ile bizim mazimiz 4 yıl oncesine kadar gidiyor. Ama kısmet buguneymiş. Acıkcası gecen sezon sona erdikten sonra İnegol ile ilgili voleybol takımının yapılmayacağı, kapanacağı gibi şeyler duydum. Şahsım adına bunları duyunca uzulmuştum. Ben bu kulubun kapanması veya yok olması taraftarı hicbir zaman olmadım. Rakibimiz olduğu donemde bile? O doğrultuda calışmalar yaparak İnegol halkına şunun sozunu verebilirim; cok savaşan bir takım olacağız, sonuna kadar bırakmayan bir takım olacağız. Herkese hayırlı ve sakatlıksız bir sezon diliyorum” acıklamalarında bulundu. Konuşmaların ardından karşılıklı imzalar atıldı. internethaber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- İnegol Belediyespor'un antrenoru belli oldu