sell 80 lvl az itemli warrior
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- sell 80 lvl az itemli warrior
-
06-10-2019, 09:29:12pm : ReturnOfGangsta ırk : Karus level : 80 % 14 gorev kalkanı : +3 np : 65.xxx k skilleri : acık master kağıt : mevcut her gun online oldugumdan dolayı np ve exp gun gectikce az da olsa gelişmektedir.. uzerinde giyilmiş olark ; +7 krowaz warrior upper garment(reb+1/gogusluk) (piyasası 18gb) +7 krowaz warrior boots(reb+1/ayaklık) (piyasası 14-16gb) +7 krowaz warrior gauntlets(reb+1/kolluk) (piyasası 14-16gb) old warrior pendant kafamda net bir rakam yok..tekliflerinizi bekliyorum.. oyun ici gb takas ı uygundur.. nakit alım ı uygundur.. oyun ici ReturnOfGangsta pm sinden , 0537 415 50 64 (msj bırakmanız yeterli ben size geri donus yaparım) ya da barisyavuz live c_0_m adresinden MAİL aracılıgı ile ulasabilirsiniz CARIN TEMİZLİGİNDEN EN UFAK BİR ŞUPHENİZ OLMASIN İSTANBUL İCİ YUZYUZE TESLİM ALABİLİRSİNİZ..(diğer iller icin iletişime geciniz) g1 kaydi / kayıtlı oldugu mail adresi / gizli soru şifresi / esn-ksn kodları mevcuttur.. CARI SATMA SEBEBİM; 6 senelik rogue (archer) oyuncusuyum son 1.5 sene kadardır da asas oynamaktaydım..bana tek atan warriorlara hayran kaldıgım icin uzun zamandır tanıdıgım guvendigim oyun arkadasımdan aldim ancak alısamadım 82-83 LWL KROWAZ SETLİ ASAS ya da 82-83 LWL CIPLAK fs ler onemli degil ancak en az 50k np li CAR İLE TAKAS EDEBİLİR..ARADAKİ FARK ODEMESİNİ YAPABİLİRİM... ..konuyu guncel tutan arkadaşlara şimdiden teşekkurler.. __________________