Halkbank Orcun Ergun ile imzaladı 22 Ağustos Perşembe 2019 10:09:06 Print Friendly and PDF Halkbank Erkek Voleybol Takımı’nın yeni sezon transferlerinden biri de pasor mevkiinde oynayan Orcun Ergun. Turkiye’nin yetenekli oyuncularından biri olarak kabul edilen, 195 santimetre boyundaki Orcun Ergun, 24 Mayıs 1992 İstanbul doğumlu. 17 kez Milli takım forması giyen genc pasor, voleybola Beşiktaş altyapısında başladı, A Takıma kadar yukseldi. Yetenekli sporcunun voleybol ozgecmişi şu şekilde: 2010-2012 Beşiktaş 2012-2013 Ziraat Bankası 2013-2014 Ziraat Bankası (ilk devre) 2013-2014 Şahinbey Belediyespor (ikinci devre) 2014-2015 Şahinbey Belediyespor 2015-2016 Beşiktaş 2016-2018 Tokat Belediye Plevnespor 2018-2019 Arhavi Belediyespor Bu maceranın sonu mutlu biter Transferi ile ilgili duşuncelerini acıklayan Orcun Ergun, Halkbank gibi kurumsal olarak hicbir sorunu bulunmayan bir takıma gelmenin kendisini mutlu ettiği ifade etti. Profesyonel yonetimi, başarılarla dolu tarihi ve yuksek hedefleri ile Turkiye’nin gozdesi olan Halkbank icin oynayacak olmanın kendisine onur verdiğini dile getiren başarılı oyuncu, şunları soyledi: “Bilindiği gibi uc kulvarda mucadele edeceğiz. Yine bilindiği gibi Halkbank yarıştığı her kulvarda zirveye taliptir. Sezon yeni bir macera ve bu maceranın sonunda mutlu olmak icin hep birlikte elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Ben de hedefleri yakalama mucadelemizde takımıma yardım olacağım. İyi bir ekibiz. Bu ekibin sezon icinde iyi işler yapacağına inancım tam. Transferimde emeği gecen herkese teşekkur ediyorum.” internethaber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Halkbank Orcun Ergun ile imzaladı