İnegol’un sağlık sponsoru Cihangir Hastanesi 19 Ağustos Pazartesi 2019 16:33:45 Print Friendly and PDF İnegol Belediespor, Ozel İnegol Cihangir Hastanesi ile sağlık sponsorluğu protokolu imzalandı. İnegol Belediyespor’un sağlık sponsoru, Ozel İnegol Cihangir Hastanesi oldu. Sponsorluk protokolu, bugun kulup tesislerimizde duzenlenen torenle imza altına alındı. İmza toreni oncesi bir acıklama yapan Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, yeni sezon ve voleybol takımına ilişkin acıklamalarda bulunarak “Efeler Liginde oluşturduğumuz takımla yolumuza devam ediyoruz. Bugun itibariyle ekibimiz sezonu acmış oldu ve bu arada transfer calışmalarımız da hızla devam ediyor. Gercekten şehre değer katan, kıymetli bir organizasyondan bahsediyoruz. Ozellikle branşların icerisindeki voleybol takımımızın bu anlamda ciddi manada yeri ve onemi var. Salon sporları deyince zaten akla ilk gelen basketbol ve voleybol gibi branşlar olduğu icin voleybol da şehrimizde gercekten kabul gormuş bir branşımız. İnşallah hep birlikte; yoneticilerimiz, oyuncularımız, taraftarlarımızla beraber, tum paydaşlarımızla bu sene ligde guzel bir noktaya ulaşmayı hedefliyoruz. Zor, meşakkatli ama başarılması guc olmayan bir alanda inşallah guzel başarılar elde etmek istiyoruz. Ben tum ilce halkımızı ve taraftarlarımızı oynayacağımız maclarda bizleri yalnız bırakmamaları icin davet ediyorum” dedi. Taban, sponsorluk protokolune ilişkin de konuştuğu acıklamasını şoyle surdurdu: “Sağlık hizmetleri noktasında gecmişte de bizlere katkı ve desteklerini esirgemeyen Cihangir Hastanemizin kıymetli yoneticileriyle bir aradayız. Yeni sezon icin sponsorluk sozleşmesini imza altına alacağız. Ben bugune kadar verdikleri katkı ve destekler icin teşekkur ediyorum. Bugun yine kendilerine teklif yaptığımızda şartsız olarak kabul ettiler ve yeniden bizim sağlık hizmetleri noktasında sponsorumuz oldular. Kendilerine teşekkur ediyorum.” Ozel Cihangir Hastanesi Genel Koordinatoru İbrahim Demirel ise “Bizler İnegol Belediyespor’un sağlık sponsoru olarak şehrimizin değeri olan takımın ulusal alandaki başarılarını desteklemek adına yıllardır yanlarında olacağımızın sozunu vermiştik sağlık anlamında. Bundan sonra da inşallah aynı şekilde başarılarını surdurebilmek adına sağlık adına tum alanlarda sponsorluklarını surdureceğimizi ifade etmek istiyorum. yapılan protokolun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Yapılan acıklamaların ardından sağlık sponsorluğu anlaşması icin imzalar atıldı. Taban, sponsorluk protokolune ilişkin de konuştuğu acıklamasını şoyle surdurdu: “Sağlık hizmetleri noktasında gecmişte de bizlere katkı ve desteklerini esirgemeyen Cihangir Hastanemizin kıymetli yoneticileriyle bir aradayız. Yeni sezon icin sponsorluk sozleşmesini imza altına alacağız. Ben bugune kadar verdikleri katkı ve destekler icin teşekkur ediyorum. Bugun yine kendilerine teklif yaptığımızda şartsız olarak kabul ettiler ve yeniden bizim sağlık hizmetleri noktasında sponsorumuz oldular. Kendilerine teşekkur ediyorum.” Ozel Cihangir Hastanesi Genel Koordinatoru İbrahim Demirel ise “Bizler İnegol Belediyespor’un sağlık sponsoru olarak şehrimizin değeri olan takımın ulusal alandaki başarılarını desteklemek adına yıllardır yanlarında olacağımızın sozunu vermiştik sağlık anlamında. Bundan sonra da inşallah aynı şekilde başarılarını surdurebilmek adına sağlık adına tum alanlarda sponsorluklarını surdureceğimizi ifade etmek istiyorum. yapılan protokolun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Yapılan acıklamaların ardından sağlık sponsorluğu anlaşması icin imzalar atıldı. İNTERNETHABER
- ReadBull.net
- Spor
- Voleybol
- İnegol’un sağlık sponsoru Cihangir Hastanesi