Fenerbahce HDI Sigorta ile imzaladı 03 Eylul Salı 2019 17:01:15 Print Friendly and PDF Fenerbahce Erkek Voleybol Takımı, HDI Sigorta ile gercekleştirdiği isim ve goğus sponsorluğu anlaşmasının imza toreni Ulker Stadyumu Fenerbahce Şukru Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribunu’nde yapıldı. Başkan Ali Koc ve yonetim kurulu uyelerinin hazır bulunduğu imza toreninde Başkan Yardımcısı Burhan Karacam, HDI Sigorta Genel Muduru Ceyhan Hancıoğlu ile Erkek Voleybol Takımı kaptanı Ulaş Kıyak ve başarılı smacor Salvador Hidalgo Oliva acıklamalarda bulundu. Burhan Karacam: HDI Sigorta’nın bu guclu yol arkadaşlığının artarak devam edeceğini inanıyorum İlk olarak soz alan Başkan Yardımcısı Burhan Karacam, “HDI Sigorta, gecen sene cok zor şartlar altında devraldığımız Kulubumuzun yonetiminde mali konularda bize destek veren en onemli kuruşlardan bir tanesi olarak one cıktı. Tum tesislerimizin sigortalarını gecen seneki sponsorluk anlaşmamızla HDI Sigorta ustlenmişti. Bu sene de bu kapsamı daha da genişlettik. HDI bu sefer Erkek Voleybol Takımımızın hem isim hem de goğus sponsoru oldu. HDI Sigorta’nın bu guclu yol arkadaşlığının artarak devam edeceğine ve cok daha buyuk başarılara ulaşacağımıza inanıyorum. O yuzden Genel Mudur Ceyhan Hancıoğlu’na cok teşekkur ediyorum.” dedi. HDI Sigorta Genel Muduru Ceyhan Hancıoğlu’nun Fener Ol gonullusu olduğunu hatırlatan Burhan Karacam, “Ceyhan beyin gecen seneden bu yana benim de Fenerbahce’deki deneyimim icinde cok ozel bir yeri var, değinmeden gecemeyeceğim. Kendisi, Kulubumuz icin son derece onemli olan Fener Ol kampanyamızın gonullulerinden biri. Yetkili bolge yoneticilerimizden biri olarak Fener Ol kampanyamızın gecen sene aralık ayından bu yana icinde. Cok değerli katkıları oldu.” şeklinde konuştu. Erkek Voleybol Takımının cift kupalı gecen sezonuna değinen Karacam, “Erkek Voleybol Takımımız gecen sene cok iyi başlamadığı sezonu gercekten goğsumuzu kabartarak, gozlerimizi yaşartarak hem yoneticimiz Simla Turker Bayazıt liderliğinde hem de İlker Dincay’ın yardımcı liderliğinde Fenerbahcemize yakışan şekilde tamamladı. Bu sene daha da buyuk başarılara yol alacağımıza gonulden inanıyoruz. Gecen sene Kupa Voley ile lig şampiyonluğunu aldık. Bu sene camiamız icin cok sevindirici olan, Avrupa’da Şampiyonlar Ligi’nde hem erkek hem de kadın Voleybol Takımlarımız ulkemizi temsil edecekler.” ifadelerini kullandı. HDI Sigorta’nın spor destekcisi bir kurum olduğunu sozlerine ekleyen Burhan Karacam, “İcinden gectiğimiz bu zor ekonomik koşullarda HDI Sigorta’nın yapmış olduğu bu ozverili katkı, spora ne kadar buyuk destek verdiğini, sporun ne kadar yanında olduğunu gosteriyor. HDI Sigorta’nın diğer kurumlarımıza, diğer şirketlerimize ornek olmasını gonulden diliyorum. Turk sporunun HDI Sigorta gibi kurumlara ihtiyacı var. Fenerbahce’nin sadece bir futbol kulubu olmadığı, bircok branşta mucadele verdiği gibi diğer kuluplerimizde de -bu kadar geniş olmasa da- amator branşlarda calışmalar var. Bu tur destekler Turkiye’de sporun gelişmesi icin onemli. Turk genclerinin sporun getirdiği kardeşliğe katılabilmeleri icin bu kuluplerin desteklerine ihtiyacımız var.” değerlendirmesini yaptı. Varılan bu iş birliği anlaşmasında Fenerbahce camiasına sonuna kadar guvendiklerini belirten Karacam, “Zaten o guven icinde bu goreve geldik. İnanıyoruz ki HDI Sigorta’nın bu katkılarına da Fenerbahce camiası sessiz kalmayacak. Onlar bir şekilde sahiplenecek ve bu başarının hem Fenerbahce icin hem de HDI Sigorta icin kalıcı, katkısı yuksek bir ilişki olmasını sağlayacak. Bu acıdan da ornek olacak. Taraftarlarımızdan bir isteğimiz daha var. Futbola olduğu gibi diğer branşlarımıza da gereken ilgiyi gostermelerini ve takımlarının yanında olmalarını diliyoruz. Bu sene bunun icin cok guzel bir fırsat. Yine zor bir donemden gececeğiz. Hatta belki de mevcut ekonomik koşulların daha da zorlanması nedeniyle daha da sıkıntılı bir donem olabilir. Birbirimize kenetleneceğimiz, camiamızın desteğini ve yakın ilgisini her an uzerimizde ve arkamızda hissedeceğimiz bir sezonun daha olmasını diliyoruz.” dedi. Son olarak taraftarlarımıza cağrıda bulunan Başkan Yardımcısı “Bu sene voleybol maclarımız Burhan Felek’te oynanıyor. Camiamızın tum fertlerinin bununla ilgilenmelerini rica ediyorum ve voleybol takımlarımızın başarılarını izlemeye davet ediyorum.” diyerek sozlerini noktaladı. HDI Sigorta Genel Muduru Ceyhan Hancıoğlu: Amator branşlara destek olmak bizim icin keyifli, kulupler acısından da cok onemli Daha sonra soz alan HDI Sigorta Genel Muduru Ceyhan Hancıoğlu, “Bundan yaklaşık 1 sene once yine bu masada otururken sizin bir ricanız bizim de bir sozumuz vardı; ‘Seneye daha iyisini yapalım’ diye. Ekonomik konjonktur musaade ettiği surece bir şeyler yapmaya calışıyoruz. HDI Sigorta olarak yaklaşık 10 yıldır spor arenasında sadece voleybol değil; basketbol, futbol, hentbol tarafında da varız. Burada olmaya devam ediyoruz. Amator branşlara destek olmak bizim icin cok daha keyifli ve kulupler acısından da cok onemli boyle bir ekonomik surecten gecerken. Yonetim kurulumuza, başkanımıza, ozellikle şubemizin yoneticisi Simla hanıma cok teşekkur ediyorum calışmamızın kapsamını genişletme şansı verdiği icin. Biz 5 yıldır Fenerbahce’nin icindeyiz. Burası bizim yuvamız. Sponsorluk bacağında da mutlu olmak esas, sponsoru mutlu etmek lazım. Gecen sene de duygularımı ifade etmiştim. Fenerbahceli olarak cok mutluyum. Sponsor olarak da mutlu olmam gerekiyordu. Yeni yonetimimiz goreve başladığından beri bu konuda elinden geleni yapıyor. Bu iş birliğimizin genişlemesi de buna denk geldiği icin ayrıca mutluyum. Bugune kadar biz sadece Fenerbahce Spor Kulubu’nun sigorta sponsoru gibiydik. Hala o tarafımız devam ediyor. Yani bu paketin dışında biz sigorta sponsoru olarak da devam ediyoruz ama bugun bunu taclandırıyoruz. Artık voleybol gibi şirin, sevimli bir amator branş takımına ismimizi koyabiliyoruz. Başkanımın dediği gibi biraz daha seyircimizi toplamamız gereken bir arenaya ismimizi koymamız, bize bu imkanı vermeleri cok keyifli.” dedi. HDI Sigorta’dan da bahseden Genel Mudur Ceyhan Hancıoğlu, “Almanya’nın ucuncu buyuk sigorta grubu, dunyanın 150 ulkesinde faaliyet gosteren Talanx grubunun Turkiye’deki mensubuyuz. Turkiye’deki gelişmeler de bizim acımızdan carpıcı. Son 1,5 senede 2 tane sigorta şirketini satın aldık. Belki Fenerbahce uğurlu gelmiş olabilir. Momentum iyi gidiyor. Dort dala gidiyoruz. İnşallah bunun karşılığında Fenerbahce de tum branşlarda iyi olacak. Bir sponsor olarak taraftarlığın dışında voleybolda da kupaları bekliyoruz. Şanslıyız, şampiyona sponsor olduk. Erkek Voleybol Takımımız gecen sene Efeler Ligi’nde ve Kupa Voley’de şampiyon oldu. Hatta 24 Ekim’de guzide rakibimizle bir kupa macına daha cıkacak. İnşallah başarılı oluruz. Biz de elimizden geleni yapacağız. Seyircimizi biraz salona cekmemiz gerekiyor. Bu konuda bize sponsor olarak etkinlikler anlamında elimizden ne geliyorsa yaparız. Dışarıdan izlediğim kadarıyla kaptanımız cok onemli bir figur. Ağabeyliği ve tecrubesiyle ailenin reisi kıvamında. Cok derleyici ve toparlayıcı bir figur olarak gozukuyor dışarıdan. Gecen sene şampiyonluğa cok buyuk katkı yapan Hidalgo da cok onemli bir oyuncu. Tum oyuncularımız cok değerli. İyi bir ekip olduklarını goruyorum. Bizim HDI Sigorta’nın hikayesi de boyle. Cok iyi bir ekibiz. Aile havamız var. Yoneticilerimize cok teşekkur ediyorum. Bir sponsor olarak elimizden ne gelirse yapacağımızın sozunu veriyorum. Bize bu fırsatı verdiğiniz icin ayrıca teşekkur ediyorum.” şeklinde konuştu. Ardından tekrar soz alan Başkan Yardımcısı Burhan Karacam, bu başarılarda onemli pay sahibi olan Voleybol takımlarının İdari Menajeri Abdullah Paşaoğlu’na teşekkur etti. Aynı zamanda Abdullah Paşaoğlu’nun belirli yatırımlar icin kendilerini ikna ettiğini ifade eden Burhan Karacam, “Bu başarıların devam etmesini gonulde diliyorum” diye konuştu. Ardından sorulara gecildi. -Bu tur sponsorluklara rağmen amator branşlar kulupler icin halen yuk mu? Burhan Karacam: “Kuluplerin branşlarla ilgili finansman acıkları kulupten kulube farklılık gosteriyor. Fenerbahce Turkiye’de diğer kuluplerle karşılaştırdığımızda branşlar itibariyle en geniş yelpazeye sahip ve bu branşlara da en buyuk yatırımı yapan kulup. Fenerbahce’nin gelirleri bu branşların giderlerini karşılayabilir durumda değil. Yıllardır boyle. Bu cok buyuk yapısal sorun. Bazı kulupler zorunlu olarak bu branşları kapatıyor. Biz burada gucumuzu sonuna kadar kullanmaya calışıyoruz. Bu konuda Başkanımızın kişisel ve cevresinin kendi imkanları ile yaptığı destek cok buyuk. Bunun bilinmesi lazım. Bunun altını devamlı cizmek lazım. Onun desteği olmasa Fenerbahce devam edemezdi. Bu kadar acık. Tartışması yok. Fakat bu bir yere kadar. O noktada da HDI gibi, Fenerbahce sevdalısı Ceyhan beyin ki bunu sadece Fenerbahce’ye yapmıyor; diğer kuluplere de yapıyor. Spor olarak bu desteği veriyorlar. Arkasında olmasa bu konunun lokomotifliğini yapmasa bu sonuclar alınabilir mi? Bilemiyorum. Amator branşların Ceyhan bey şahsında teşekkur etmesi lazım. Bu desteğe surekli ihtiyac var. HDI cok onemli ornek. Diğer kurumlarında genclerimiz icin bu desteği kuluplerimize vermeleri lazım. Aks takdirde bu amator şubeler zayıflayacak. Tum kulupler bu sıkıntıların icerisinde. Arkadaşlarımızın calışmaları var. Sanıyorum 5-6 hafta icinde acıklanacak. Biz bunları yaşatmaya calışıyoruz. Bıcak kemiğe dayanmadıkca bundan vazgecmeyeceğiz” yanıtını verdi. -Kuluplerin bankalarla yaptığı anlaşmanın detaylar nelerdir? Faiz oranları nedir? Burhan Karacam, “Bazı kulupler anlaşmayı yaptılar. Biz henuz o noktada değiliz. İlk aşamalardayız. Bunlarla ilgili size bilgi verilemez. Bilgi verilememesinin nedeni; sizin ozelinizde bir konu değil. Bankalarla kulupler arasında imzalanmış bir gizlilik sozleşmesi var. Bu sozleşme bu gibi bilgileri kulupler tarafından verilmesini engelleyen bir sozleşme. Ancak resmi kanallardan herkesle ilgili toplu bir takım bilgiler verilirse, verilebilir. Acıklarlarsa bankalar acıklayabilir. Piyasa koşullarında faizleri makul olarak duyuyoruz. Kesin bir rakam soyleyemiyoruz. Cunku bize de soylenmiyor” ifadelerini kullandı. -Sponsorluklardan geri donuşunu alabildiniz mi? Faydası oldu mu? Ceyhan Hancıoğlu: Mutlu olmasak burada olmayız. Karşılığını alıyoruz, yeni yonetimle almaya da başladık. Kulubumuzde hakikaten bir vizyon değişikliği var. Bu cok memnuniyet verici. Sponsora bakışta değişti. Olması gerektiği gibi oldu. Daha once bu konuda ben eleştiri yapıyordum. Artık eleştirecek durum yok. İnşallah ileride imkanlar cercevesinde daha da cok destek veririz. HDI Sigorta olarak spora ve sporcuya destek veren bir kurumuz. Ana 3 branşta 10 spor kulubune destek oluyoruz. Sadece HDI Sigorta ile olacak iş değil bu daha cok sponsor lazım. Herkese yetişme şansımız yok. Butun herkese sponsorluk konusunda cağrı yapıyorum. Başkanımızın yaptıkları inanılmaz. Maneviyatın yanında mali olarak ortaya koyduğu destek muthiş. Bizim ancak corbada tuzumuz var. Bircok HDI Sigorta’ya ihtiyac var. Kendime rakip olacağını bile bile davet ediyorum. Cok memnunum. Sponsorlukların markaya katkısı var mı dediğiniz zaman kesinlikle var. Bu projeyle daha fazla katkı alacağız. Hele ki buyuk markalarla bir arada iseniz, kesinlikle size donuşunu kıza zamanda alıyorsunuz” diye konuştu. Konuşmaların ardından imzalar atıldı. Burhan Karacam, uzerinde HDI Sigorta logosunun olduğu Fenerbahce formasını HDI Sigorta Genel Muduru Ceyhan Hancıoğlu’na takdim etti. Ardından Başkan Ali Koc, Başkan Yardımcısı Burhan Karacam, Yonetim Kurulu Uyeleri Simla Turker Bayazıt, İlker Dincay, Mustafa Kemal Danabaş, Esra Nazlı Ercan,HDI Sigorta Genel Muduru Ceyhan Hancıoğlu, Voleybol Şubesi İdari Menajeri Abdullah Paşaoğlu ile voleybolcuların da katılımıyla toplu fotoğraf cektirildi. internet haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Fenerbahce HDI Sigorta ile imzaladı