Fenerbahce'nin başarılı oyuncusu Salvador Hidalgo Oliva ''HDI Sigorta’nın bize verdiği bu destekle beraber onumuzdeki sezon butun kupaları alacağımıza inanıyorum'' dedi. Bu sponsorlukla birlikte daha da guclendiklerini ifade eden Hidalgo, “Fenerbahce’de olmaktan cok mutluyum. Takımımızı cok seviyorum. Bu sezon Fenerbahce isminin yanına HDI Sigorta geldi. Fenerbahce HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı olarak sezona başlayacağız. 3 aydır buradayım. Kendimi cok mutlu hissediyorum. Başkanımız Sayın Ali Koc, takım arkadaşlarım ve daha onceden tanıdığım diğer isimler buraya adapte olmamı cok rahat sağladılar. Uzerimizde taşıdığımız bu forma ve sponsorluk anlaşması ile beraber butun macları kazanacağımıza inanıyorum. Son olarak tekrarlıyorum, gercekten cok mutluyum. Şunu da eklemek istiyorum. HDI Sigorta’nın bize verdiği bu destekle beraber onumuzdeki butun kupaları alacağımıza inanıyorum. Şampiyonlar Ligi, Super Kupa, Turkiye Kupası ve lig de gecen seneki yaptıklarımızdan daha iyisini yapacağımıza inanıyorum. Bu sponsorluk anlaşması ile beraber bize verdiğiniz destekle mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum.” dedi. internethaber