Halkbank Erkek Voleybol Takımı’nın Bolu kampı devam ediyor. Yenilerle eskiler, genclerle tecrubeli oyuncular bir yandan sisteme, diğer yandan da birbirlerine alışmak icin calışıyorlar. Başarının detaylarında saklı olduğuna inan takım, belirlenen detayların uzerinde durarak yeni sezonda uc kulvarda yapacağı yarışın hazırlıklarını yapıyor. Başkent ekibinin iki genc yıldızı Abdullah Cam ve Rıfat Kantarcıoğlu kampla ilgili duşuncelerini oyle aktardı: Abdullah Cam 7 yıldır Halkbank catısı altındayım. Sezona ilk kez kamp yaparak başlıyoruz. Burada ortam cok guzel. Fiziki şartlar mukemmel. Ormanda, acık havada oksijen depoluyoruz. Ayrıca teknik ve taktik hazırlıklarımız da sorunsuz ilerliyor. Birbirimize, yeni sisteme alışmaya gayret ediyoruz. Elbette hedefimiz Halkbank’a yakışır bir takım olarak yarışıp lig sonunda en iyi dereceyi almak. Mucadeleci ,genc ve dinamik bir takım olacağız. Bize her turlu imkanı veren Halkbank ailesine oynayacağımız voleybol ve sahada gostereceğimiz mucadele ile layık olmak icin elimizden geleni yapacağız. Filenin Sultanları ve Basketbol Milli Takımımıza da sonsuz başarılar diliyorum. Rıfat Kantarcıoğlu Bolu kampında hummalı bir calışma icindeyiz. Enerji depoluyoruz. Teknik, taktik olduğu kadar mental olarak da onumuzdeki zorlu mucadeleye hazırlanıyoruz. Sezon icinde en onemli unsur kucuk detaylar ve biz bu kucuk detayların uzerinde duruyoruz. Sistem yavaş yavaş oturuyor. Avantajımız genc ve dinamik bir kadro olmamız. Takım arkadaşlarımızla birlikte hedefe ulaşacağımızı duşunuyorum. Başta kendi takım arkadaşlarım olmak uzere tum takımlara sakatlıksız, huzurlu bir sezon diliyorum. Bu arada, Ankara’da destan yazan A Bayan Milli Takımımıza yurekten başarılar diliyorum. Kalbimiz ve dualarımız onlarla. internethaber