Efelere kahvaltı morali
Voleybol0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Voleybol
- Efelere kahvaltı morali
-
06-10-2019, 09:21:13Buyukşehir Belediyespor Kulubu Voleybol takımı, Mehmet Akar’ın sahibi olduğu MİR 500 Kafeterya Ozluce Şubesi’nde kahvaltıda bir araya geldi. Efeler Ligi hazırlıklarını surduren Bursa Buyukşehir Belediyespor Kulubu, Mehmet Akar’ın işletmesini yaptığı Mir 500 Cafe&Restaurant Ozluce Şubesi’nde kahvaltı icin bir araya geldi.Sporcu ve teknik heyetin yanı sıra yonetim kurulu uyeleri Murat Mestan, Muhittin Bilici’nin yer aldığı etkinlik keyifli anlara sahne oldu. Buyukşehir Belediyespor Kulubu’nu ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını soyleyen işletme sahibi Mehmet Akar, “Bugun aynı zamanda burasıyla birlikte 16. şubemizin acılışını gercekleştiriyoruz. Ulkemizin ekonomisine katkı koymak, insanlarımıza iş imkanları sağlamak adına uretim yapıyoruz. Bizim hedefimiz bu katkıyı daha fazla sağlamak. Bizim icin onem arz eden bugunde Bursa’mızı Efeler Ligi’nde temsil eden Buyukşehir Belediyespor Kulubu Voleybol takımımızı burada gormek mutluluk verici. Onlar’da Bursa’daki spora hizmet ediyorlar. Kendilerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduk. İnşallah Efeler Ligi’nde Bursa’mızı en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu. “Oyuncular icin moral oluyor” Buyukşehir Belediyespor Kulubu Voleybol Başantrenoru Fazıl Demirci ise bu tur organizasyonların sporcular icin motivasyon kaynağı olduğunu dile getirdi. Antrenmanlar haricinde farklı organizasyonlarla bir araya gelmenin oyuncular icin moral olduğunu soyleyen Demirci, “Yeni sezona hazırlık calışmalarımız devam ederken bu tur organizasyonlar oyuncular acısından moral oluyor. Sporcularımız, Bursa’daki iş insanlarının, burokrasinin kulubumuze destek olduklarını, bizlere değer verdiklerini gorunce daha fazla motive oluyorlar. Onemli olan birlikte olmak. Davetlerinden dolayı Mehmet Akar’a cok teşekkur ederim. Bizleri cok guzel ağırladı. Acılışını gercekleştirdiği yeni şubesinde kendisine hayırlı,bol kazanclar dilerim” ifadelerini kullandı. Kahvaltının ardından sporcular, teknik heyet ve işletme calışanları gunun anısına hatıra fotoğrafında buluştu. INTERNETHABER __________________