Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegol Belediyespor, Kuba Milli Takım oyuncusu smacor Osmany Santiago Uriarte'yi transfer etti. Kulup tesislerinde duzenlenen imza torenine, Kulup Başkan Vekili Rıdvan Kocaağa ile Voleybol Şube Sorumluları Oktay Can ve Uğur Şencan katıldı. İmza toreni oncesi acıklama yapan Kocaağa, şunları soyledi: ''İnegol Belediyespor Efeler Ligi takımımızın bir transferinde daha birlikteyiz. Bugun Kuba Milli takım oyuncusu 1995 doğumlu, 1.96 boyundaki smacor pozisyonunda oynayan Osmany Santiago Uriarte'yi transfer etmiş bulunmaktayız. Osmany, daha once Kuba milli takımında 50 kez milli olmuş bir oyuncu. Bir kac yıl oncede Maliye Piyango takımında oynamıştı. Bu yılda İnegol Belediyespor icin ter dokecek. Kendisine sozleşmenin hayırlı olmasını diliyor ve başarılı bir sezon gecirmesini diliyorum. Bugun itibariyle transferin sonuna doğru yaklaşmış bulunmaktayız ve yaklaşık 1 ay sonra 27 Ekim'de ilk macımıza cıkacağız. Takımımız son surat calışmaya devam ediyor. Bu sene İnegol taraftarlarımıza, şehrimize, kentimize iyi bir takım seyrettirmek adına ve başarılı bir sezon gecirmek adına calışmalarımızı surduruyoruz. Sonuc olarak bugun gercekleştirmiş olduğumuz bu transferin İnegol'umuze, İnegol Belediyespor'umuza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, sakatsız başarılı bir sezon gecirmek umidiyle tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Osmany Santiago Uriarte ise İnegol'e geldiğim icin cok mutluyum ve bana bu şansı verdiği icin herkese teşekkur ediyorum. Yeni sezon icin en iyi performansımı İnegol icin vereceğim. Herkese hayırlı olsun. ifadelerini kullandı. INTERNETHABER __________________