"Sinirimin sebebi Ze Roberto ve ekibiydi"
Voleybol0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Voleybol
- "Sinirimin sebebi Ze Roberto ve ekibiydi"
-
06-10-2019, 09:07:03Vakıfbank Guneş Sigorta Turk Telekom Bayan Voleybol Takımı Antrenoru Giovanni Guidetti, Fenerbahce taraftarına karşı kotu bir duşuncesi olmadığını vurgulayarak, ''Mac esnasındaki sinirimin ve kotu davranışlarımın sebebi, Ze Roberto'nun (Fenerbahce Antrenoru) teknik ekibiydi'' dedi. İtalyan teknik adam, Fenerbahce Acıbadem ile oynadıkları Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi play-off final serisinin ucuncu macındaki davranışlarıyla ilgili yazılı acıklama yaptı. Fenerbahce taraftarına karşı kotu bir duşuncesi olmadığını belirten Guidetti, şunları kaydetti: ''Bence cok iyi bir taraftar grubu ve onların karşısında oynamak cok heyecanlı ve motive edici. Onlara karşı bir kızgınlığım olmadı, olmaz da. Mac esnasındaki sinirimin ve kotu davranışlarımın sebebi, Ze Roberto'nun teknik ekibiydi. Oyuncularımın ve benim gosterdiğim taktik işaretlerini kenardan Fenerbahce oyuncularına iletiyorlardı. Bir ay once de aynı sebepten dolayı bir tartışma yaşanmıştı. Ben ve Ze Roberto bunun etik ve adil olmadığına dair karar verdik ve centilmence bir antlaşma yaptık. Vakıfbank Guneş Sigorta Turk Telekom teknik ekibi bu anlaşmaya hep uydu. Ancak aradan bir ay gecmesine rağmen Ze Roberto'nun ekibinin bunu tekrarlamasına cok şaşırdım. Tepkilerimin sebebi buydu. Yine de Fenerbahce Kulubu'nu ve oyuncularını Turkiye şampiyonluğu icin, kendi kulubumu ve oyuncularımı da bu muhteşem sezon icin tebrik ediyorum. Tum finalleri oynadık ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduk.'' Giovanni Guidetti'nin, Fenerbahce Acıbadem'e şampiyonluğu kaptırdıkları Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi play-off final serisi ucuncu macında elindeki taktik tahtasının altından tribunlere yonelik yaptığı parmak işareti tepki almıştı. Sporx __________________