başlıkta belirttiğim gibi asasımı satıyorum ozellikleri ırk : human lvl : 81 %27 np: 120k guest : 70 fssi +7 no reb / 80 yandı.. tum skilleri acıktır. items: +7 (+1reb) 5li kro set.. +7 no reb FS dual old eme, old wp, old elf belt, old fr, old shio, old agily neck yancharları 55 warrior ve 60lwl assasindir 81 olan orta char şuandan itibaren 480 saat civarı bronz premium var. en onemlisi uyelik acıldığından itibaren alınan tum esn kodları alındığı tarih ve yuklendiği saatle beraber mevcuttur doğum tarihi gizli sorusu item kilitleme sorusu tamdır.. krowaz setin toplamaya calıştığınızda size gelicek gb fiyatını hesaplarsanız 7 fs(2.el silah derdi yok) lwl np vs hesaplamıyorum charın fiyatı sadece krowaz set kadardır uygun olduğunu duşunuyorum. istanbul gaziosmanpaşadan satılıktır 250TL veya 50gb indirim olmayacaktır. 80 lvl 7krosetli warrior ile takas olabilir. iletişim : [email protected] com NOT: kesinlikle chara girilmesine izin verilmeyecektir msnden gonderdiğiniz jpg.scr gibi resim niyetine virusler kabul edilmeyecektir resim gondermek değil konuşmak icin ekleyin.. kendinizide yormayın benıde yormayın .. __________________