Tijana Boskovic: Galatasaray haberlerini duymadım
Voleybol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Voleybol
- Tijana Boskovic: Galatasaray haberlerini duymadım
-
06-10-2019, 08:54:262018 CEV Kupası’nda “En Değerli Oyuncu” ile “En İyi Kadın Voleybolcu”, 2018 Dunya Şampiyonası’nda da “En Değerli Oyuncu” odullerini alan ve 22 yaşında kariyerini emin adımlarla surduren Eczacıbaşı VitrA’nın Sırp capraz pasoru Tijana Boskovic, voleyboldan ozel hayatına kadar bircok konuda İHA’ya ozel acıklamalarda bulundu. ‘BİR KUPA DAHA…’ CEV Şampiyonlar Ligi Ceyrek Final rovanş macında Imoco Volley’e karşı altın setle kaybedip veda etmelerine uzulduklerini soyleyen Boskovic, “Ama bakarsanız ligde guzel bir sezon geciriyoruz. Sadece bir yenilgimiz var. Yarı finalde Galatasaray ile karşılaşacağız. Şampiyonlar Ligi’nde maalesef yarı finali garantilemedik. Ama bizim icin zor bir sezon olacağını biliyorduk. Turkiye Kupası haftası da bizim icin zor gecti ama guzel tamamladık. Ligde hazırlıklarımızı surduruyoruz. Bu sezonu bir kupayla daha bitirmek istiyoruz. İnancımız yuksek. Sezonun da sonunda en mutlu olacağımız yerde bitireceğimize inanıyoruz” diye konuştu. ‘SPORA KARATE İLE BAŞLADIM’ Spor kariyerine karate yaparak başladığını belirten Boskovic, “Cocukken karate yaptım. Ama bana cok uygun olmadığı anladıktan sonra voleybola dondum ve kariyerimi bu yonde şekillendirdim. 22 yaşındaki bir sporcu icin kariyerimde cok şey yaşadım. Bundan sonrası benim icin daha onemli. Umarım bundan daha fazlasını ortaya koyabilirim kariyerimde. İnsanın hayatında her zaman geliştirmeye acık noktalar vardır. Ben de daha cok calışıp, daha fazlasını elde etmeyi istiyorum. Voleybolda onumde cok fazla zaman olduğunu duşunuyorum” şeklinde konuştu. Solak bir oyuncu olmasının kendisine bir avantaj sağlayıp sağlamadığının farkında olmadığını soyleyen başarılı oyuncu, “Ben kendi acımdan baktığım zaman solak olmanın bir farkını anlayamıyorum ama bircok insan solak olmanın blokcu karşısında buyuk bir avantaj olduğunu soyluyor” dedi. Boskovic, Galatasaray’a transfer olacağı yonunde cıkan iddialara ise, “Boyle bir şey duymadım” yanıtını verdi. Eczacıbaşı’nda 2 yıl daha mucadele edecek olmaktan dolayı cok mutlu olduğunu soyleyen Boskovic, “Gecen sene kulubumle sozleşmemi uzattım. Bu sezon haric 2 sezon daha Eczacıbaşı’nın sporcusu olacağım. Onumuzdeki sezon farklı farklı kulvarlarda yarışacağız. Oralarda elimizden gelenin en iyisini ortaya koymaya calışacağız” dedi. “Favori yemeğim mercimek corbası ve bulgur pilavı” Başarılı sporcu, Turkiye’yi ve İstanbul’u cok sevdiğini belirterek, “Turkiye’yi cok seviyorum. Uzun suredir burada yaşıyorum. Cok guzel insanlarla tanışma fırsatı buldum. Turk yemekleri de ayrı bir guzel. Mercimek corbası ve bulgur pilavı favori yemeklerimin arasında yer alıyor” şeklinde konuştu. Boskovic, roportaj sonunda taraftarlara Turkce seslenerek, “Merhaba, herkesi maca bekliyoruz. Şampiyon Eczacıbaşı tabii ki” dedi. İnternethaber __________________