Eczacıbaşı VitrA şampiyonluğa inanıyor
Voleybol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Voleybol
- Eczacıbaşı VitrA şampiyonluğa inanıyor
-
06-10-2019, 08:37:20Eczacıbaşı VitrA'nın 3 onemli ismi Lauren Gibbemeyer, Meliha İsmailoğlu ve Tijana Boskovic acıklamalarda bulundu. Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde Play-Off final serisinde VakıfBank ile karşılaşacak Eczacıbaşı VitrA'nın 3 onemli ismi Lauren Gibbemeyer, Meliha İsmailoğlu ve Tijana Boskovic Demiroren Haber Ajansı'na (DHA) ozel acıklamalarda bulundu. İSMAİLOĞLU: SEZONU CİFTE KUPAYLA KAPATMAK İSTİYORUZ Eczacıbaşı VitrA'nın milli smacoru Meliha İsmailoğlu, takım olarak eksiklerini giderdiklerini ve maca hazır olacaklarına vurgu yaparken, "Hazırlanmak icin daha uzun bir suremiz vardı. Normalde planda olmayan, 2 haftalık bir aramız oldu. Bizim icin daha iyi oldu eksiklerimizi calışabildik. Bu maca daha hazır cıkacağız. Gecen sezon final serisi uzun surmuştu ve 5 maca cıkmıştı, bu sezon da serinin 3 macta bitmeyeceğini duşunuyorum. Kesinlikle cekişmeli maclar olacak. Mac tarihleri de birbirine cok yakın bu nedenle seri 3 macta tamamlanmaz. Her iki takım da cok istekli" şeklinde konuştu. "KULUP İCİN COK ONEMLİ" Eczacıbaşı VitrA'nın uzun zamandır lig şampiyonluğu yaşamamasını ve bu nedenle finallerin cok onemli olduğunu belirten İsmailoğlu, "Kulup icin cok onemli. Cok uzun zamandır kupayı kazanamadık o nedenle bu sezon Turkiye Kupası'nı kazanmışken ligi de kazanıp cok guzel bir sezon kapanışı yapmak istiyoruz. Gecen sezonda cok buyuk şansımız vardı. Bu sezon takımın daha guclu olduğunu duşunuyorum. O nedenle sezonu cok iyi kapatacağımızı umuyorum" dedi. GIBBEMEYER: FİNAL İCİN COK HEYECANLIYIZ Eczacıbaşı VitrA'nın ABD'li orta oyuncusu Lauren Gibbemeyer ise, final serisi icin hazırlıkların devam ettiğini belirtirken, "Final icin cok heyecanlıyız, videolar izliyoruz, taktiksel antrenmanlar yapıyoruz. VakıfBank guclu bir rakip, onların oyuncularını da oyunlarını da iyi biliyoruz. Buna gore hazırlıklarımızı yapıyoruz" acıklamasını yaptı. "TAKIMIMA İNANIYORUM" Gibbemeyer, ilk sezonunda şampiyonluk yaşamanın kendisine buyuk mutluluk getireceğini soylerken, "İlk sezonumda bunu yaşamak cok guzel olur. Her şeyi yapabilecek gucteyiz. Her şeyi ortaya koyduğumuzda onumuzde hicbir engel yok. Takımıma inanıyorum" ifadelerini kullandı. "SEZONU İYİ BİR FİNALLE TAMAMLAMA ZAMANI" Sezonun zorlu gectiğini ve ligi guzel bir şekilde bitirmek istediklerine vurgu yapan Gibbemeyer, "Uzun bir seri olacağını soyleyebilirim. İki takımda buna hazır bir şekilde başlayacaktır. Bizim icin onemli olan oradaki ilk macı kazanmamız. Sezonu birden fazla kupayla kapatmak guzel. Sezon icinde zor zamanlarımız oldu. İyi donemlerimiz de oldu. Artık bunları iyi bir finalle tamamlama zamanı" dedi. BOSKOVIC: HAZIRIZ VE YARINI BEKLİYORUZ Eczacıbaşı VitrA'nın genc pasor caprazı Tijana Boskovic de, finaller oncesinde cok calıştıklarını ve buyuk bir heyecan icinde olduklarını soylerken, "Finallerin başlayacak olması nedeniyle cok heyecanlıyız. Yarı finalden sonra hazırlık sureci icin 10 gunluk bir sure vardı. İyi değerlendirdik ve cok calıştık. Yavaş yavaş hazır oluyoruz ve yarını bekliyoruz. Gecen seneki gibi ilginc bir final serisi olacağını biliyoruz. Umarım guzel sonuclar alırız. Takımımın final serisinde başarılı bir sonuc alacağına ve bu konuda buyuk şansı olduğuna inanıyorum. Her sezon zorlu geciyor. Bu sezon umarım calışmalarımızın karşılığını bir kupayla alabiliriz. Bu konuda inancımız yuksek" acıklamasını yaptı. DHA __________________