Turk Hava Yolları Yonetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı, aynı zamanda Turk Hava Yolları Spor Kulubu’nun de Başkanı olan İlker Aycı, dun yapılan antrenmanda Turk Hava Yolları Spor Kulubu A Kadın Voleybol Takımı ile bir araya geldi. Başkan Aycı, Eylul ayında gercekleşecek olan Balkan Kupası ile sezona başlayacak olan ekibi ziyaret ederek, calışmaları izledi. Aycı, ziyaret kapsamında yaptığı acıklamada, “Oncelikle, Turkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu ve en değerli markası olan Turk Hava Yolları catısı altında faaliyet gosteren Turk Hava Yolları Spor Kulubu’ne hepiniz hoş geldiniz. Burası bir kulupten ote, bir ailedir. Ailemizin her ferdi bizim icin cok onemli ve değerlidir. Bu seneki hedeflerimiz gectiğimiz sezonlara gore cok daha buyuk. Buradaki herkesi, bu hedeflere katkı sağlayacağına inandığımız icin kadromuza dahil ettik. Herkesin, tum sezon boyunca ailemizin bir ferdi olduğu bilinciyle, iyi niyetle, buyuk bir ozveri ve azimle calışmasını istiyorum. Bunları yaptığınız surece sonuc kendiliğinden gelecektir. Herkese sağlıklı, başarılı ve hayırlı bir sezon diliyorum.” dedi. internethaber
- ReadBull.net
- Spor
- Voleybol
- Başkan Aycı’dan takıma ziyaret