Fenerbahce, Galatasaray'ı yendi ve kupaya uzandı
Voleybol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Voleybol
- Fenerbahce, Galatasaray'ı yendi ve kupaya uzandı
-
06-10-2019, 08:12:00Voleybolda AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley final macında Galatasaray’ı 3-2 yenerek şampiyon olan Fenerbahce, duzenlenen torenle kupasını aldı. Voleybolda AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley final macında Galatasaray’ı 3-2 yenerek şampiyon olan Fenerbahce, duzenlenen torenle kupasını aldı. Malatya Merkez Salonu’nda macın ardından duzenlenen kupa toreninde ilk olarak turnuvanın en değerli oyuncusu secilen Fenerbahceli Salva Higaldo Oliva’ya Voleybol Federasyonu Mehmet Akif Ustundağ tarafından plaket verildi. Torende, ikinci olan Galatasaray’ın oyuncularına madalyaları Malatya Emniyet Muduru Omer Urhal ile Genclik ve Spor İl Muduru Ebubekir Kayhan tarafından takdim edildi. Platforma cağrılan Fenerbahceli oyunculara ise ilk olarak Malatya Valisi Aydın Baruş ve Buyukşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından madalyaları verildi. Daha sonra Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk ile TVF Başkanı Mehmet Akif Ustundağ, Fenerbahceli futbolcuları tebrik ederek kupayı takım kaptanı Ulaş Kıyak’a verdi. Kupa seremonisinin ardından Fenerbahce yonetim kurulu uyeleri, teknik heyet ve sporcular fotoğraf cektirerek kupayı taraftarlarıyla birlikte kutladılar. Gazeteler __________________