S>lwl 72 %26 Rogue Human (İzmir İci)
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- S>lwl 72 %26 Rogue Human (İzmir İci)
-
06-10-2019, 07:49:51Ewt arkadaşlar baslıktada gorulduğu gibi 72 lwl roguemi satıyorum. Charın satışı izmirden ve kesinlikle yuzyuze olacaktır. Charda (12/09/2007) tarihi itibariyle 29 gun silver premıum bulunmaktadır. Charın 485k np si wardır.Chara takasta wardır.(Rogue Haric)Ozellikle Mage we warior istiyorum. Charda bir kısım item wardır isteyenlere bu itemler charla birlikte ek ucrete tabi tutularak werilecektir. Sadece charı boş olarak isteyen olursada ona gore bir fiat werilecektir. Detayları msn ekleyen arkadaşlarla msnden konuşucam irtibat icin= [email protected] Char 72 lwl %26 dır. Charda bulunan itemler; +8 Mirage Dagger +7 Shard +6 Rogue Chitin Helmet DD 13 Rebirth +5(yani +8) Rogue Chitin Pouldron Rebirth +5(yani +8) Rogue Chitin Pad Rebirth +3 Rogue Chitin bot Rebirth +1 Rogue Chitin Gauntlet Elf belt +0 Priest Pendant +1 Full gorew takıları mevcuttur. 70 İTEMİ yanmıştır. Und almak icin +7 hp seti we ustune yukluce pot almak icin +7 str kıyafetleri mevcuttur. Birkac tane de talia we ıvır zıvır itemler mevcuttur bankada. Char icin aklımda fiat yok tekliflere gore satacağım lutfen msndede bana bi fiat wer demeyin cunku aklımda bir fiat yok. Ewt buda charın ss^^i [IMG]http://img413.**************/img413/1073/haciwhatbj2.jpg[/IMG] __________________