merhaba arkadaşlar; sıkıntıdan dolayı başlıktada belirttiğim gibi 73 lewel warriorumu satıyorum yan charlar 62 lewel prıest(potcu)45 lewel warrıordur.quest kalkan +4 dur.charda 70 k ya yakın np bulunmaktadır.karakter icin pazarlıksız 225 ytl istiyorum.arakterilk sahıbınden satılıktır follofoş karakter değildir.item kilitleme ,3gizlisoru-cevap, ve butun clıck and buy bilgileri mevcuttur ve alım sırasında teslim edilecektir.oyunu bırakacagım icin kesınlıkle takas felan duşunmuyorum bunun icin eklemeyiniz.satış yalnızca istanbul ici olacaktır. char dısında arıca satılan itemler +0 dual roc +0 dual w.e ske belt wp lugıas +7 hanguk sword+7 +8 3parca +7 2 parca undy set 62 sc gorew takısı gorewlerı yapılmamıstır. itemlerle beraber alınacaksa 850 son fıyat a bırakılacaktır. buraya kadar okudunuz bi mutabakata vardıysanız [email protected]sınden ekleyip ulaşabilirsinizdediğni gibi takas yok ve başka illerdede tandıgımda yoktur antin kuntin adamlar eklemesin herkese iyiy forumlar __________________