Acil Satılık 72 Lwl % 45 +6 Flame Shard İtemli [200YTL]İstanbul Avr.yakası.Acillllll.
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Acil Satılık 72 Lwl % 45 +6 Flame Shard İtemli [200YTL]İstanbul Avr.yakası.Acillllll.
-
06-10-2019, 07:39:2972 Lwl % 45 Orc +6 FLame Shard'lı[70 Shardı] Rogue Satılıktır.Butun Bilgileri Mevcuttur.G1 uyedir.İlk ve tek Sahibiyim. Charda Premıum olmadıgından itemler kilitlidir ve itemli şekilde satılıcaktır.Chardaki İtemler; +7 Shard[Rebirth +1] +0 Priest Pendant +7 Rogue Shell Boot ve Pads +7 Rogue Chıtın helment, Gauntlent Ve pauldron Pot ıvır zıvır var bişeyler. Msn Adresimden Ulasırsanız sevinirim.Takas Duşunmuyorum sadece Ytl. Charın Fiyatı İtemlerle Beraber 150 YTL'dir.İStanbul ici Yuz yuze Alısveris Yapılacaktır.Kimsenin Ayagına Gidilmicektir.Bana Suraya gel surada yapalım falan yok ole diyecek olan Eklemesin bosuna nefesini tuketmesin.Havale işine gelirsek ilk once para sonra Id pas bilgiler Guvenirseniz tabi benim icin heryer paris Herneyse.Acil SAtılıktır. Msn Adresim:J_U_N_I_O__R__ @ hotmail.com Boşlukları siliniz. __________________