Selling 80 lvl warrior polyethylene.. Sell 72 priest. itemli veya itemsiz
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Selling 80 lvl warrior polyethylene.. Sell 72 priest. itemli veya itemsiz
-
06-10-2019, 07:38:40slm arkadaşlar bazılarınız beni az cok bilir iyi kotu bi cok kişiyle anılarımız oldu.Serverdaki orcların sayısının az oluşu ve ne pk dan ne oyundan zevk alamadığımdan dolayı charımı satmayı duşunuyorum. itemli veya itemsiz fiyatlarıda yazıyorum bana ulaşmanız icin msn bırakıyorum 80 lvl warrior PolyeThylene 80 skili acık gorev kalkanı mevcut +3 2 set walkry 2 pathos gloves vs vs mevcut. tum gizli sorular item kilitleme kodu dahil butun bilgiler var. 21 gun gold pre bulunmaktadır itemsiz 800 ytl itemli fiyat duşunmedim zaten bazı itemler satıldı yinede yazayım ayrı ayrıda satabilrim itemleri. İron necklace (satıldı) İron belt 225 ytl Roc +1 (satıldı) We +1 (satıldı) we +0 50ytl pe +0 75ytl roc +0 100ytl Giga +8/120 2h lr 600ytl Heros valor +0 65ytl shell set 8 (satıldı) 72 priest.. tum bilgileri mevcut gorev itemleri hepsi var gorev kalkanı var walkryleri var dual rom +0 ce +1 ep +0 kekuri belt +0 chtn set +7 stone splitter +7 dd chtn +6 itemli duşunduğum fiyat 300ytl itemsiz 175 ytl aldığım fiyata satıyorum. bana ulaşabiliceğiniz msn adresi : [email protected] misafir uyeler icin : 06extreme06 @ windowslive.com burdan pm dende ulaşabilirsiniz. __________________