char 73lwl +7fs var altan cizgileri falan var cok eski char 2955 maner vs. yancharı 59lwl priest 60 yap pot bas healcidir diğeri wairor ondada altan cizgiler var ama 45lwl mprocları falan var neyse asasta 6k np prieste 4.5k wairordada 5k np vardır. itemleri +8 no rbt shard +7fs +8 shel rogue(+5rbt Hic sonmuyo) (goğusluk don) x3 +7 shel (kafalık bot ellik) x2 rol x2 eme elf belt pp+1 spear def bot +7 15spear pet olarak sexy santa var 1lwl +8 undy set 18 li hera sc 24 buf tp scleri 6tane ac sc vb scleri bulunmaktadır. depoda 3bin mana pot kardan adam kagıtları vb + bide priest 60 oldunda 720 basmak icni gerekli olan malzemelerden 9999 tane bulunmaktadır yani 60 oldunda priest depoda 9999 720 pot hazır charın hic bi eksiği olmadı icin aldınızgibi oynamaya baslayıp olinin tozunu atıra bilirsiniz sclerinekadar hic bi eksiği olmaıd icin yok bunu alam onu alam derdi yok şimdi hesaplarsnaız olinin piyasasına gore 100gb cıkar isteyen hesaplaya bilir siz diyin 90 80 itemler en az 700 ytl eder değilmi ? suan charı cıplak cıkarsam 250 verirler veren oldu ama itemleri ayrı satmak istemedim icin bozmak istemedim charı falan değerli char 7 fsde var altan cizgiler vb abidik gubidik değil guzel nicki var ama bunlara rağmen fiyatım sadece 700ytl kısaca charın itemlerinin bile daha fazla edeceği paradan daha cuuza charla birlikte veriyorum char tamamen beleşe geliyor 300ytl kar almak isteyenler burdan ulaşa bilirler.... ahmet_ekmekcioglu @ hot __________________