Arkadaşlar 62 LwL Maqe % 60 Olmak Uzere Karus Chardir. 10.000 National Points i Bulunmaktadir.Uzeri Soyuldu İcin Sadece KilitLi Olan 35 Blast Flame Glacier Olmak uzere 54 ve 57 KagitLari Bulunmaktadir. Nicki _ScaNNeR_ Diir .300 Cash De İcinde dir Ayriyetten 15 Gune Yakında PLatium Pre. Bulunmaktadir. Ayni İdin İcinde Hp Pot Yapmak İcin 61 LwL HeaLLeR Prest Kasmiştim Oda bunun İcine Dahil dir.Onun Uzerinde +7 Paper Set bulunmaktadir . Uzerinde Exp Walkre Bulunmaktadir. Ayriyetten 15 Gune Yakında PLatium Pre. Bulunmaktadir.Onunda Nicki ::_ScaNNeR_:: Warriora Gelince +7 Chitin Set Bulunmaktadir. +7 Totemic Spear +7 İmpact Bulunmaktadir 62 LwL % 30 Dur. 35 000 National Points Bulunmaktadir. Bronze Premium u bulunmaktadir 20 Gune Yakında .Nicki de Ch4tLord Dur. Arkadaşlar Boş Durmamak Uzere CarNac Da Da Bi Char Actim Suanda 59 LwL Hic Bir Gorevi Yapılmamiş durumda haLen de Kasilmaktadır. Human Rogue Dir Gorev Takıllari Uzerinde Mevcuttur . GorevLer Yapıldıqında Rahat Bi Sekilde 62 63 Olur Bu Fiyata Dahildir. ArkadaşLar Fiyata GeLince 4 Charda benim Olduqu İcin hepsi Bir Satilsin İstiyrum Ayri Ayri Satmayi Duşunmuorum PazarLıksız 100 YtL İstiyorum Zaten PremiumLar Neredeyse O kadar Oluor Neyse Umarim Satilir . İstanbul Zeytinburnunda Oturuorrm Yerine Gore Semte De Gitme Sansım Olabilir. Arkadaşlar Resim Koyacaktim Ama 500 Msj felen GerekLi Dediqi İcin Koyamiyorum Ama Msnden Gonderme Sansım Olur Msjda Birakabilir Mailde Atabilirsinniz . Gsm : 0536 817 15 68 0534 394 54 65 netmaster43 htmail cm big_judgee htmail cm __________________