Turkiye Basketbol Ligi'nde 26. Hafta heyecanı icin geri sayım başladı. Kulup yoneticileri yaptıkları acıklamalar ile bu heyecanı bir kez daha vurgularken aynı zamanda taraftarları da bu heyecana ortak olmaya davet ediyorlar. Ust uste aldığı 5 galibiyet ile tum dikkatleri uzerine ceken Torku Konyaspor Basket gecen hafta Daruşşafaka Doğuş deplasmanında 84-57 yenilerek Play-Off yolunda yara aldı. Fiksturde zorlu viraja giren Torku Konyaspor Basket'in bu haftaki rakibi Anadolu Efes. Torku Konyaspor Basket 37 puanla 10. sırada bulunurken, ev sahibi Anadolu Efes 42 puanla 3. sırada yer alıyor. Torku Konyaspor Basket gelecek hafta karşılacağı Fenerbahce Ulker macı oncesi moralleri yukseltmek ve Play-Off hedefini surdurmek icin galibiyet hedefiyle parkeye cıkarken, Anadolu Efes galibiyet serisi yakalayarak Play-Off'lara avantajlı bir sıradan girmenin hesaplarını yapıyor. Torku Konyaspor Basket Yonetim Kurulu Uyesi Fuat Tuza yaptığı acıklamada "Rakibimizin gucunu biliyoruz. Deplasmanda cok zorlu bir mac bizi bekliyor. Ust uste aldığımız galibiyetlerle tehlikeli bolgeden uzaklaşarak Play-Off adayı olduk. Bu sezon herkesin herkesi yenebildiği TBL’de Play-Off adayı da eski sezonlara oranla daha fazla. 30. haftaya kadar sekizinci takımın belli olacağını duşunmuyorum. Normal sezonun son 5 macında her takımın alacağı galibiyet Play-Off yolunda cok değerli. Şu anda bizim 12 galibiyetimiz var. Bu sayıyı artırabileceğimize inanıyor ve takımımızın tarihi bir başarı ile sezonu noktalayacağını umuyorum” dedi. TBL
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- TBL | "Play - OFF İcin Mucadele Son Haftaya Kadar Surecek."