Pınar Karşıyaka Başantrenoru Sarıca, 1 sayı farkla kaybettikleri Dacka macı sonrası ”3 senedir soylediğim bir hayalim var. Hala 3. olma şansımız var ama Euroleague icin buyuk bir avantajı kaybettik” diye konuştu. Sarıca “Macın hakkının bu olduğunu duşunmuyorum ama Daruşşafaka Doğuş da geri adım atmayıp macı kazandı” dedi. Sarıca, 80-79 yenildikleri Daruşşafaka Doğuş macından sonra katıldığı basın toplantısında, basketbolseverler icin heyecanlı gecen bir macı dramatik şekilde kaybettiklerini soyledi. Musabakada iki defa acık farkla one gectiklerini kaydeden Sarıca, şoyle konuştu: “Macın hakkının bu olduğunu duşunmuyorum ama Daruşşafaka Doğuş da geri adım atmayıp macı kazandı. Kucuk detayların ne kadar onemli olduğu bir kez daha ortaya cıktı. Kritik anlarda kacırdığımız 3 turnike var. Hele 13 sayı ondeyken tecrubeli oyuncumuzun kacırdığı bir turnike var. Atabilsek daha farklı olacaktı ama ivme değişti. Bir mac değil daha buyuk şeyler kaybettik. 3 senedir soylediğim bir hayalim var. Hala 3. olma şansımız var ama Euroleague icin buyuk bir avantajı kaybettik. Ancak hala ilk 4′un icindeyiz. Sezon başında kimse bu takıma bu şansı vermiyordu. Hatalarımızı değerlendirip, kalan 4 macımızda en iyi sonucları almak icin uğraşacağız.” basketdergisi