Tarihinde ilk kez Super Lig’de mucadele verecek olan Bursaspor Basketbol, başantrenor Serkan Erdoğan ve yardımcı antrenor Tutku Acık ile birer yıllık sozleşme imzaladı. Bursaspor’un Ozluce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yapılan imza torenine şube başkanı Sezer Sezgin, genel menajer Nedim Yucel ve yonetim kurulu uyesi Adnan Orhan katıldı. SEZER SEZGİN: "UMİT MİLLİ TAKIMIN DA TEKNİK SORUMLULUĞU YAPAN İSİMLERLE BİRLİKTE OLACAĞIMIZ İCİN COK MUTLUYUM” Acılış konuşması yapan Sezer Sezgin, “Takımımızın teknik kadrosunun tanıtımı icin buradayız. Bursaspor Basketbol’un super ligde mucadele edecek kadrosunu sporculuğu başarılarla dolu, teknik adam olarak kendisini kanıtlamış Serkan Erdoğan, yardımcısı olarak ta Tutku Acık ile temsil edeceğiz. Umit Milli takımın da teknik sorumluluğu yapan isimlerle birlikte olacağımız icin cok mutluyum” dedi. NEDİM YUCEL: "BURSASPOR’UN BAŞARILI OLMASI İCİN COK CALIŞACAĞIZ" Nedim Yucel ise “Benim de Super Lig'deki ilk yılım olacak. İki değerli isimle Bursaspor’un başarılı olması icin cok calışacağız. Sozleşmemiz birer yıllıktır” diye konuştu. SERKAN ERDOĞAN: "BUYUK CAMİAYA GELDİK" Bursaspor ile bir yıllık sozleşme imzalayan Serkan Erdoğan, “Oncelikle SuperLig'de Bursaspor’un baş antrenoru olarak gorev alacağım icin heyecanlı ve mutluyum. Değerli yoneticilere teşekkur etmek istiyorum” diyerek şoyle devam etti. “Bursaspor’u TB2L’den bu yana takip ediyoruz hak ederek, kazıyarak geldiler. Emeği gecen herkese cok teşekkur ediyorum. Kolay bir iş değil. Bunu başaran buyuk bir camiaya geldik. Gururluyum. Bu kulubun başarılı olması icin Tutku Acık ile yapacağız. Bu işi severek yapan yoneticilerimizle birlikte en iyisini yapmaya calışacağız. Herkese teşekkur ediyorum.Taraftarlarımızı her maca bekliyoruz. Bursaspor seyircinin ne kadar buyuk ve basketbolu sevdiğini biliyorum. Onların desteğiyle guzel maclar oynayacağız.” "COK İYİ CALIŞMAMIZ LAZIM" TOFAŞ ile oynanacak sezonun ilk derbisi sorulduğunda Serkan Erdoğan, “O maca 1,5 aylık sure var. Oncelikle takımı oluşturma aşamasındayız. İleriye bakamıyoruz. Sonra cok calışıp Tofaş macını duşuneceğiz. Şimdiden cok erken. Kendi takımımızı toplayıp cok iyi calışmamız lazım” diye cevapladı. TUTKU ACIK: "İYİ TAKIM YAPMAK İSTİYORUZ" Yardımcı antrenor Tutku Acık, “Buraya gelmemizde buyuk emek veren tum arkadaşlara teşekkur etmek istiyorum. Bursa onemli camia. Super Lig’deki ilk yılı. Sonuna kadar mucadele eden bir takım kurmayı amacladık. İnşallah bunu başaracağız. Bursaspor seyircisini takip ettim. Seyirci olmadan oyuncu verim veremiyor. Seyirci ile birlikte iyi ekip olan iyi takım yapmak istiyoruz” diye konuştu. DHA
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- Bursaspor Basketbol'da Serkan Erdoğan donemi