Anadolu Efes Başantrenoru Dusan Ivkovic, Turkiye Basketbol Ligi'nde Banvit'i 89-83 yendikleri macta kazanmayı hak ettiklerini soyledi. Anadolu Efes Başantrenoru Dusan Ivkovic, Turkiye Basketbol Ligi'nde Banvit'i 89-83 yendikleri macın ardından acıklamalarda bulundu. Abdi İpekci Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ardından duzenlenen basın toplantısında konuşan Ivkovic, Banvit karşısında ilk yarı iyi oynadıklarını belirterek, "Bugun Anadolu Efes olarak macı kazanmayı hak ettiğimizi duşunuyorum. Bence bugun iki farklı Anadolu Efes vardı. İlk yarı ve ikinci yarı sahada olan takımlar birbirinden cok farklıydı. İlk yarıda gayet iyi bir performans sergilediğimizi duşunuyorum. 47 sayı bulduk ve gayet iyi bir oyun ortaya koyduk" dedi. Ivkovic, ozellikle ucuncu periyoda cok fazla top kaybıyla başladıklarını kaydederek, "Gecen hafta Atina'da olduğu gibi, ikinci yarıya bence kotu başladık. Oyunu kontrol altında tutmak icin iki oyun kuruculu sisteme dondum. Oyunun ilerleyen bolumlerinde devamlılık konusunda bazı sıkıntılarımız var. Yaptığımız hatalardan ders cıkartarak, onumuzdeki zorlu maclarda bunları tekrarlamamalıyız" şeklinde konuştu. Ntv Spor