Afyon Belediye Basketbol Yonetim Kurulu Uyesi Mehmet Ozer, kişisel twitter hesabından yaptığı acıklamayla Yonetim Kurulu’nun istifa ettiğini duyurdu. Afyon Belediye, İBB ile birlikte Basketbol Super Ligi’nde şu ana kadar yeni sezonla ilgili hicbir harekete gecmeyen iki takımdan birisi. Kulubun ligden cekileceği kulislerde yuksek sesle konuşulan konular arasında. “Bizden bu kadar, coluk cocuktan işimizden ayrı kaldık. 4 aydır kimsee kulak acmadı. Cebimizden verdik, sırf şu Afyon’umda bir şeyler olsun diye. Tum yonetim, 4 senedir… Aylardır bağırıyoruz destek olun diye, yonetim haricinde destek olan yok. Defalarca buradaki basket sevgisi anlatıldı, hepimiz biliyoruz Fenerbahce, Anadolu Efes, Galatasaray, Beşiktaş, TOFAŞ… Maalesef kimse anlamadı yonetim haricinde. Aylardır bizlere soru soran arkadaşlarımdan ozur diliyorum. Sonuna kadar bekledik. Bunun icin cevap yazamadık. Şunu bilmenizi istiyorum, 5 senedir bu liglerde basketbolu Afyon’a Super Lig’i getirmek icin tum yonetim fazlasını yaptı. Kac aylardır uğraşıyoruz, bu kadar emek gitmesin diye. Kac aydır bekliyoruz. Yonetim Kurulu komple istifa etmiştir. Lutfen , kac tane takımın bu kadar seyircisi olacak, 3000 kişiye oynayacak… Yazık Afyon’uma.” Basketfaul’un haberine gore ise Mehmet Ozer’in paylaşımından once basketbol şubesindeki tum calışanların gorevine son verildi. Afyon Belediye’nin ligden cekilmesinin kesinleşmesi halinde TBF Yonetiminin onunde iki secenek bulunuyor: Ligin 15 takımla oynanması ya da TBL’den başka bir kulubun BSL’ye davet edilmesi… eurohoops