Kaptan Goksenin Koksal: “Hazırlık donemine başladık, inşallah hepimiz icin guzel bir kamp donemi gecer. Yarın İtalya’ya gideceğiz, orada hazırlık macları oynayacağız. Ondan sonra hazırlık kampına devam edeceğiz. İnşallah hepimiz icin guzel bir hazırlık donemi olur ve lig ile EuroCup’a en guzel şekilde hazırlanırız.” Aaron Harrison: “Tabii ki cok heyecanlıyım. Bu sene biraz daha avantajlı olacağız cunku gecen seneden bir cok oyuncuyu tuttuk ve birlikte mucadele edeceğiz. Benim amacım bu takımın lideri olmak ve elimden gelen her şeyi takım icin yapmak.” Yeni transferim Greg Whittington: “Şu ana kadar hem İstanbul hem de Galatasaray bana cok iyi davranıyor. Buraya geldiğimden beri cok mutluyum. Hem kulup hem takım arkadaşlarım hem de staff bana cok yardımcı oldu. Bu konuda cok mutluyum. Bu benim icin kariyerimdeki yeni bir meydan okuma. Yeni bir sayfa acıyorum ve bu meydan okumayı sahiplenmek icin elimden geleni yapacağım. Koc benden ne istiyorsa onu yaparak takımıma yardımcı olmak istiyorum.” eurohoops