Ertuğrul Erdoğan’ın acıklamaları şu şekilde oldu: “Yarın İtalya’nın Bormio şehrine gideceğiz kamp icin, orada 10 gunluk bir kampımız olacak. 3 tane hazırlık macı yapacağız, ozellikle Monaco ile oynayacağımız mac cok erken bir mac olacak. Tam kadro değiliz elbette ama onemli olan bu donemde gecen sene iyi yaptığımız şeyleri devam ettirip, eksik yaptıklarımızı duzelterek sistemi biraz daha oturtmak. Bu maclarda esas amacımız sistemin işleyen, işlemeyen yerlerini gormek. Şu anda uc tane oyuncumuz milli takım kamplarında. Tai Webster, Yeni Zelanda Milli Takımı’nda. Yiğit Arslan ve Ege Arar da A Milli Takım ile beraberler. Onların katılımı biraz gec olacak. Altıncı yabancı transferi icin uğraşıyoruz. Onunla alakalı calışmalarımız devam ediyor. Şu ana kadar bize uyan, bizim arzu ettiğimiz oyuncuların başka tekliflere yonelmesi nedeniyle biraz ağırdan alıyoruz ama kadronun buyuk bir kısmını bir arada tuttuğumuz icin avantajımız da var diye duşunuyorum. Dolayısıyla bu kamptaki amacımız daha cok gecen seneki sistem uzerinden gecebilmek. Bizim icin asıl onemli olan İstanbul’da oynayacağımız TUBAD turnuvası. Orada tam kadroya yakın bir kadroyla oynayacağız. Benim umidim gecen sezon yaptığımız acemi başlangıcın bu sene tekrar edilmemesi ve hem EuroCup’a hem de Turkiye Ligi’ne daha hızlı girmek. Zorlu bir fikstur var onumuzde, arka arkaya deplasmanların ve iceride zor macların olduğu bir mac programımız var. Umit ediyorum ki yine ustune koyarak, mac mac duşunerek ustesinden geleceğiz.” eurohoops
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Ertuğrul Erdoğan: “6. Yabancı İcin Uğraşıyoruz”