Arapovic, dun daha once sakatlık yaşadığı dizinden tekrar sakatlanmıştı. Genc oyuncu, son durumu hakkında Galatasaray Televizyonu’na acıklamalarda bulundu: “Oncelikle Galatasaray’a bana verdikleri fırsat icin cok teşekkur ediyorum. Son iki gundur surekli benim yanımda oldular ve benim icin burada her şeyi hazır ettiler. Onlara cok teşekkur ediyorum. Ote yandan buyuk bir hayal kırıklığı yaşıyorum, bunu soyleyebilirim. Tum yazı cok iyi calışarak gecirdim. Kariyerimin en iyi yazını gecirmiştim, bu sezona cok buyuk umutlarla geliyordum. Aynı dizimden yaşadığım ikinci sakatlık ancak ilk sakatlığıma gore daha iyi hissediyorum kendimi. İlk sakatlığımdan donduğumde iyi donmuştum. Bu sefer daha da iyi donebileceğimi duşunuyorum. Hayat boyle bir şey, bazen hayal kırıklıkları yaşayabiliyorsunuz. Her şeye hazır olmanız gerekiyor. Buyuk ihtimalle bir ameliyat olmam gerekecek. Tedavi surecimin ardından geri donerek calışmalarıma devam etmek istiyorum. Destek veren tum kulup yetkililerine, takım arkadaşlarıma ve taraftarlara teşekkur ediyorum.” eurohoops
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Arapovic: “Kariyerimin En İyi Yazıydı, Buyuk Hayal Kırıklığı Hissediyorum”