Transfer doneminde sessiz kalan ve gectiğimiz gunlerde yonetimin istifasını verdiği Afyon Belediyespor‘un yeni spor oncesi durumu belli değildi. Ancak gectiğimiz sezon takımın genel menajeri olarak gorev yapan Comert Kuce yeni bir yapılanmaya giderek yonetimi başkan devraldı ve Turkiye Basketbol Super Lig‘e katılacaklarını acıklayarak Afyon’daki binlerce basketbolseverin gonlune su serptiler. Yeni yonetimde şu isimler bulunuyor: Umit Yaşar Selek, Levent Akdeniz, Erkan Ayva, Fuat Altıoğu, Şinasi Yılmaz, Mehmet Mert Kuce, Alican Selek, Mehmet Selahattin Unlu Son iki sezon genel menajer olarak gorev yaptığı kulupte yaşanan maddi sorunların ardından yonetimi devralan Comert Kuce şu acıklamayı yaptı: “Hicbirimizin gonlu kulubu kapatmaya, basketbol cok seven taraftarımızı uzmeye razı gelmedi. Valimiz ve belediye başkanımız ile goruşup başkanlığa talip oldum. Mevcut borcları yapılandırarak sponsorluk ve reklam anlaşmaları amaclayarak Super Lig’e yakışır, genc, mucadelec, bir takım kurarak yolumuza devam edeceğiz. Cıktığımız bu yolda tum Afyonkarahisarlılar’ın maddi manevi desteklerini esirgememelerini, takımı yalnız bırakmamalarını rica ediyorum. İki sene once takımın başına genel menajer olarak gelirken evimi, ailemi, hayatımı buraya taşıdım. Afyonkarahisarlı olarak yaşadım, hissettim, benimsedim.Her başarı sabır ve zamanı birleştirerek sağlanır.” İNTERNETHABER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Afyon’da Yonetim Belli Oldu, Lige Katılıyorlar