Yeni transferimiz Yiğit Arslan şunları soyledi: “Şu an duygularım kelimelere dokulecek tarzda değil. Burasının ne kadar buyuk bir camia olduğunu, nasıl bir taraftara sahip olduğunu anlatmaya gerek yok. Sadece Turkiye değil butun dunya tarafından tanınan bir camiaya geldim. Galatasaray formasını giymek, işimizi burada yapmak cok gurur verici bir şey. Bu sezon icin hedeflerimiz var. Hedeflerimiz icin calışmalara başladık. Ben milli takımda olduğum icin biraz gec katıldım ama hedeflerimize ulaşabileceğimizi duşunduğum icin tatil yapmadan takıma katıldım. Bu kararımın da cok doğru olduğunu goruyorum. Teknik ekip de takım arkadaşlarım da bana cok yardımcı oluyorlar. Şu an cok doğru bir karar verdiğimi duşunuyorum. Umarım başarılı bir sezon geciririz. Takım icerisinde cok guzel bir aile ortamı var. Bu ortam insanın kendisini rahat hissetmesini ve aynı zamanda elinden geleni en iyi yapmasını sağlıyor. Calışırken sadece kendi adına değil, takım ve ailen icin de calışıyormuş gibi hissediyorsun. Bu ortamın yaratılmış olması gelebilecek başarıların birinci anahtarı. Burada da boyle bir hava var. Umarım bu ortam bizi bu sene başarıya goturecek.” Bir diğer yeni transfer Greg Whittington şu ifadeleri kullandı: “Cok guzel duygular icerindeyim. İstanbul şu ana kadar bana cok iyi davrandı, şehri cok sevdim. Takım beni cok iyi karşıladı. Yonetimimiz ve taraftarlarımız beni cok iyi karşıladı. Şu ana kadar cok mutluyum, sezonun bir an once başlaması icin sabırsızlanıyorum. Takım biraz gec bir araya geldik ama hazırlık doneminin amacı zaten bir araya gelmek. Bir takım kimyası oturtmak ve takım olarak daha iyiye gidebilmek icin calışıyoruz. Bunu iyi yaptığımızı duşunuyorum. Yeni sezon icin ise ongorumu soylemem gerekirse gokyuzunun bizim icin limit olduğunu soyleyebilirim. Her şeyi yapabilecek cok potansiyelli bir takımız. Yeni sezonu dort gozle bekliyorum. Takım arkadaşlarımla iyi vakit gecirmek istiyorum. Biz de takım arkadaşlarımız ve eşlerimizle beraber bir boğaz turu yaptık. İstanbul inanılmaz bir şehir. Boğazın cevresi ve yarattığı atmosfer inanılmaz. Bizim icin cok guzel bir fırsattı.” EUROHOOPS
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Yiğit Arslan: “Tum Dunya Tarafından Tanınan Bir Camiadayım”