Zach Auguste’un acıklamaları şu şekildeydi: “Yazı ben cok iyi gecirdiğimi duşunuyorum. Salondan cıkmadım, oyunumda geliştirmem gereken yonlerin uzerine cok calıştım. Gecen sezon ligi iyi bir noktada bitirdiğimizi soyleyebilirim ama bu sene daha iyisini yapmayı hedefleyeceğiz. EuroCup’ta gecen sezon istediğimiz neticeyi alamamıştık. Bu sene orada da bir adım atmamız gerekiyor. Umarım bu sene daha iyisini yapacağız. Birbirimizi tanıyor olmamız cok onemli. Profesyonel seviyede kadroyu koruyabilmek cok onemli. Yeni baştan bir takım kimyası oturtmak zorunda kalmıyorsunuz. Bu da bir avantaj. Umarım yeni oyuncularımızla beraber cok daha iyi bir sezon gecireceğiz. Bu sezon double double ortalamalarıyla oynamak istiyorum. Daha iyi bir savunmacı ve ribaundcu olmak istiyorum. Bunun uzerine cok calıştım. Uzerine calıştığım konulardan bir tanesi de serbest atışlarım, gecen sene cok iyi bir yuzdeyle attığımı duşunmuyorum. Gecen sezonu unutabiliriz, bu sene yepyeni bir serbest atış yuzdesi yakalayacağımı duşunuyorum.” Aaron Harrison ise şunları soyledi: “Bu sezonla ilgili cok heyecanlıyım. Cok eğlenceli gecmesini bekliyorum. İyi bir basketbol oynayıp bol bol mac kazanmamızı istiyorum. Bence yeni transferlerin bize cok katkısı olacak. Kadromuzda mucadele gucu yuksek kaliteli yuksek yeni isimler var. Takımımıza yeni boyutlar ekleyip daha fazla mac kazanmamıza yardım edeceklerini duşunuyorum. Taraftarlarımıza bana verdikleri buyuk destek icin teşekkur ediyorum. Onları bu sezonki tum maclarımıza bekliyorum. Bize yuksek sesle destek vermek icin tribunlerde olmalarını diliyorum.” EUROHOOPS
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Auguste: “Salondan Cıkmadım, Double-Double Ortalamaları Tutturmak İstiyorum”