Bursaspor kocu Serkan Erdoğan ve TOFAŞ kocu Orhun Ene’den acıklamalar. Orhun Ene’nin acıklamaları şu şekildeydi: powered by Rubicon Project “Onlar adına guzel bir mac oldu. Bizim icin de cok sıkıntılı, cok hata yaptığımız, bir turlu oyunda ritmi bulamadığımız bir mac oldu. Şu anda bizim takım icin konuşmanın erken olduğunu duşunuyorum. Hafta icinde Matt Lojeski, Tarik Phillip ve Barış Ermiş zaten sakatlıktan gelmişlerdi. Onlar hafta boyunca duzgun antrenman yapamadılar. Sammy Mejia ve Berk Uğurlu’nun da olmaması bir anlamda kısa rotasyonda bugun bir tane oyunu cozebilecek adamı bulamadık. O anlamda da yaptığımız top kayıpları, hucumda ozellikle uretemememizin en onemli sebeplerinden biri oydu. Bu sene bizim icin tabii daha zor bir sene olacak. Gecen senelerden daha farklı bir takımız. Bu bizim kaybetmemiz icin bir mazeret değil ama bu takımla da kazanmayı bilmemiz, beraber oynamayı oğrenmemiz lazım. Şu anda da oynayanların da bir kısmı sakatlıklardan dolayı fiziksel olarak hazır değil. Bunun yanında iki tane de cok onemli oyuncumuz eksik. Onlar geldiğinde daha doğru bir analiz yapmamız daha mumkun olacak. Onun icin biz işimize bakacağız. Lig yeni başladı ve bunun telafisi var. Onemli olan sezonun sonunda iyi olmak.” Bursaspor kocu Serkan Erdoğan ise: “Oncelikle cok mutluyuz. Hem benim hem de kulubun BSL tarihindeki ilk macıydı. Bu seyirciyle bu macı galibiyetle suslemek cok onemliydi. Butun oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Tofaş takımı yıllardır kendini geliştirerek, Turk basketboluna buyuk katkı verdi. Onlara cok buyuk saygı duyuyoruz. Bursa’nın basketboluna yıllardır lokomotiflik yapıyorlar. Şimdi biz de Bursaspor olarak onları da yukarı cekmek icin bu ligdeyiz.” EUROHOOPS __________________