Turkish Airlines EuroLeague 22. hafta mucadelesinde Brose Bamberg'i 22-22'lik skorla Ulker Sports Arena'da mağlup eden Fenerbahce Doğuş'ta koc Zeljko Obradovic, mac sonunda duzenlenen basın toplantısında şunları soyledi: "Onemli bir mactı bizim icin. Maca en iyi şekilde hazırlanmaya calıştık, ozellikle Brose'nin Panathinaikos'a karşı oynadığı maca gore. Almanya'da oynadığımız maca oranla farklılıklar vardı. Bunu anlamaya calıştık ve bir cok dakikada iyi basketbol oynadığımıza inanıyorum. Her zamanki gibi iniş ve cıkışlarımız vardı, ozellikle son dakikaları niye oyle oynadığımızı anlayamadım. Kazandık ama daha fazla sayı farkı olabilirdi. Brose cok iyi bir takım, ozellikle ilk yarıda iyi savunma yaptılar. Cok iyi ucluk attılar bu bizim icin faciaydı. Bizim icin onemli bir galibiyet oldu, oyuncuları tebrik ediyor ve taraftara teşekkur ediyorum." Dejan Musli ile ilgili soruya Obradovic: "Bir sonraki macta savunmamızı sadece Dejan Musli'yi uzerine kuracağız. Basktebol 1 oyuncuyla oynanmaz, 5'e 5 oynanır, sahanın diğer kısımları da var." Panathinaikos'un EuroLeague ile yaşadığı sorunlar ile ilgili: "Cok detaya girmeden soyleyeceğim, 13 yıl calıştığım ve hala cok sevdiğim bir kulup. Panathinaikos'suz bir EuroLeague imkansız." -Basket Dergisi iceriğidir, kaynak gosterilmeden alıntılanamaz.