Alexey Shved: "Herkese teşekkurler"
Basketbol0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Alexey Shved: "Herkese teşekkurler"
-
06-10-2019, 05:56:24Turkish Airlines EuroLeague'de Khimki Moskova formasıyla etkileyici bir sezon geciren Alexey Shved, Şubat ayının en değerli oyuncusu odulu sonrası EuroLeague'in sorularını cevapladı. Turkish Airlines EuroLeague'de Khimki Moskova'nın yıldızı Alexey Shved, sezona damga vurmaya devam ediyor. Rus yıldız son olarak Şubat ayının en değerli oyuncusu olmayı başardı. Bu odul sonrası Shved, EuroLeague'in resmi sitesinin sorularını cevapladı. Alexey Shved ilk olarak Şubat ayını yenilgisiz gecirmeleri ve kazandığı MVP odulu ile ilgili goruşlerini belirtirken, "Gercekten harika. Onceki doneme gore cok daha iyi oynadık ve bu bir takım calışmasının sonucu. Gercekten iyi oynadık ve uc mac kazandık. Bunu devam ettirmeliyiz. EuroLeague'deki her takım gibi biz de play-off aşamasına kalmayı istiyoruz." ifadelerini kullandı. 2004'ten bu yana bir normal sezonda en skorer oyuncu performansını sergileyen Shved'e bunun kendisi icin onemi ve takım arkadaşlarının etkisi sorulduğunda, "Elbette takım arkadaşlarımın ve antrenorlerimin bana olan guveni cok yardımcı oluyor. Takım arkadaşlarım bana şut atabileceğim uygun pozisyonları hazırlıyor ki bu bir takım calışması. Takım arkadaşlarınız size bu şekilde guvendiklerinde bunu başarmak cok daha kolay. Herkese teşekkurler. Benim icin en onemli şey macları kazanmak. Skor uretmek benim icin elbette iyi bir şey ama cok daha onemlisi macı kazanmak." cevabını verdi. Saha dışı konularında ilk olarak muzelere olan ilgisi sorulan Shved, "Yazın seyahat ettiğim zamanlarda elbette gidiyorum. Fakat EuroLeague'de farklı şehirlere gittiğimizde fazla zaman bulamıyorum. Şehirde gezecek cok fazla zamanınız olmuyor. Elbette zaman zaman muzelere gitmek istiyorum ama zaman olmuyor." dedi. EuroLeague programında uzun sureli seyahatler yapan Shved'e yolculuklarda neler yaptığı soruldu ve Rus yıldız, "Film izlemeyi seviyorum. Bazı kitaplar okuyorum. Seyahatler sırasında hatta fazlasıyla okuyorum. Genelde Remarque gibi yazarların klasik tarzda kitaplarını okumayı seviyorum." dedi. Kaynak Gazeteler __________________